TimeWriter

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Mogelijkheden met de TimeWriter free software

Wil je makkelijk de uren kunnen bijhouden die je besteed aan een taak of project? Dan is TimeWriter Free zeer geschikt voor jou! Het programma is heel gemakkelijk te gebruiken voor iedereen die bijvoorbeeld betaald wordt op basis van het aantal uren dat ze werken. Zo hoef je dit ook niet meer in een Excel bestandje te doen. Je moet natuurlijk wat dingen instellen aan de hand van je situatie en je voorkeuren, maar in principe zou je zeker binnen een dag volledig met de TimeWriter download aan de slag moeten kunnen. De software is in de Nederlandse taal te gebruiken. Je hebt ook altijd de mogelijkheid om rapporten in te zien. Dit kan zeker van pas komen!

Als je TimeWriter Free hebt verkregen, kun je gratis uren bijhouden voor één gebruiker. Vind je dit te weinig? Dan kun je ervoor kiezen om de Standaard of Pro versie aan te schaffen. Hierbij betaal je op jaarbasis en worden er wat functies toegevoegd. Je kunt dan dus voor meerdere gebruikers uren bijhouden, maar je krijgt ook beschikking tot een stopwatch binnen het programma. Bovendien wordt er een module voor facturering en een module voor verlofregistratie toegevoegd. Natuurlijk kun je echter ook altijd via de website van Downen een factuur maken gratis programma downloaden.
Gratis TimeWriter download verkrijgen

De TimeWriter download geeft je een ideale urenregistratie gratis download. Echter kan het toch, om wat voor reden dan ook, zo zijn dat het programma niets voor jou is. Als dit het geval is, kun je altijd gerust verder kijken op de site. Misschien kom je dan iets tegen dat wat beter bij je past. We bieden vele verschillende soorten software, dus er is voor ieder wat wils. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen bij vragen en/of opmerkingen.

TimeWriter Free downloaden is mogelijk voor Windows en Mac OS X door op deze pagina op de ‘download’ button te klikken. Je wordt dan doorgestuurd naar de website van de ontwikkelaars en kunt bij het installeren kiezen of je de Freeware, Standaard of Pro versie wilt verkrijgen. Waar wacht je nog op!? Vele anderen gingen je al voor!