SoftMaker FreeOffice

SoftMaker FreeOffice

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Download SoftMaker Office free versie voor een hogere productiviteit

Ben je het moe om te moeten betalen om bijvoorbeeld teksten te kunnen verwerken en presentaties te kunnen maken? Download SoftMaker Office free versie en dit soort werkzaamheden wordt volledig gratis mogelijk! Met deze geweldige software krijg je drie verschillende losse programma’s tot je beschikking. Dit zijn TextMaker, PlanMaker en Presentations. Zoals je misschien wel kunt raden zijn dit vervangers voor respectievelijk Word, Excel en PowerPoint, de drie meestgebruikte programma’s in het kantoorpakket van Microsoft Office. Heb je nog oude MS Office bestanden? Geen probleem! Deze kun je gewoon openen met de SoftMaker FreeOffice download.

Download SoftMaker Office free versie en je krijgt relatief snelle software om opdrachten voor werk of studie mee uit te voeren. Ook zien de programma’s er mooi en overzichtelijk uit, zeker als je in gedachten houdt dat de software volledig gratis is. Je kunt voor een klassieke weergave of voor een weergave met moderne lintmenu’s kiezen. Alle functionaliteiten bevinden zich ook op handige plaatsen. Er is veel overeenkomst met de programma’s van MS Office, dus je zult snel overweg kunnen met de SoftMaker FreeOffice download. Als je toevallig een pc met touchscreen gebruikt, kun je alle pictogrammen laten vergroten. Zo wordt het makkelijker om er op te klikken met je vingers. Een erg fijne toevoeging!
SoftMaker FreeOffice download je direct via Downen

Gelukkig is deze software in het Nederlands te gebruiken. Download SoftMaker Office free versie door bovenaan op deze pagina op de ‘download’ button te klikken. Een minpunt is wel dat het alleen voor Windows en Linux beschikbaar is. Als je een Mac computer hebt, zul je dus verder moeten zoeken voor een andere download. Vrees in dit geval niet! Er zijn er ook nog andere gratis office pakket downloaden alternatieven direct te verkrijgen op de uitgebreide website van Downen. Kijk gerust nog even verder.

Mocht je er toch voor openstaan om te betalen voor dit programma, dan kun je de Standard of de Professional versie aanschaffen. Hiermee krijg je wat extra functionaliteiten en technische ondersteuning van de ontwikkelaars. Spellingscontrole wordt dan ook in het Nederlands mogelijk, wat een belangrijke toevoeging kan zijn.