Rainlendar

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Rainlendar Nederlands versie

De Rainlendar Nederlands versie geeft je een erg handig agendaprogramma. Het is erg makkelijk in gebruik en wanneer het ingeschakeld is zul je er amper last van hebben. Het programma nestelt zich namelijk in je notificatiebalk. Bovendien neemt het erg weinig geheugen in beslag. Zelfs al zou je pc al helemaal vol staan met programma’s, dan nog kun je de Rainlendar Free download als het goed is gewoon installeren. Je kunt met deze software een virtueel prikbord creëren. Het wordt hierdoor mogelijk om onder andere je agenda en notities voor specifieke taken op je bureaublad te plakken. Je kunt er dan echt niet omheen als je iets niet moet vergeten!

Als je de Rainlendar Free download verkregen hebt, kun je to-do lijstjes maken. Ook deze kun je op het bureaublad plakken. Verder is het mogelijk om herinneringsalarmen in te stellen en deze eventueel te snoozen. Moet je echt iets heel belangrijks onthouden, dan is het zeker aan te raden hier gebruik van te maken! De Rainlendar Nederlands versie is dus een erg fijn programma voor iedereen met een druk of leven en/of met een slecht geheugen. Er is een betaalde versie. Als je deze aanschaft, krijg je nog net wat meer functionaliteiten tot je beschikking.
Rainlendar Free download verkrijgen via Downen

Als je interesse hebt in dit mooie programma, hoef je alleen maar bovenaan op deze pagina op de ‘download’ button te klikken. Je kunt de Rainlendar Free download dan installeren voor Windows, Linux én Mac Os X. In elk besturingssysteem werkt het programma gelukkig hetzelfde. Het is in vele verschillende talen beschikbaar. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over aanpasbaarheid. Er zijn namelijk erg veel verschillende skins te verkrijgen.

Wordt je toch niet zo enthousiast van de Rainlendar Nederlands versie? Geen probleem, we bieden ook nog heel veel andere software aan. Kijk gerust even verder en ga eventueel een andere gratis digitale agenda downloaden via Downen.