WinCalendar

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Je eigen agenda’s maken met WinCalendar Calendar Maker

Wil je je leven meer op orde krijgen? Dan kan een agenda bijhouden een erg goed plan zijn. Aangezien steeds meer dingen tegenwoordig digitaal gebeuren, kun je ook dit volledig digitaal doen. WinCalendar Calendar Maker is hiervoor zeer geschikt. Het programma onderscheidt zich van andere soortgelijke programma’s doordat je je eigen agenda’s kunt creëren. Dit doe je met de Wincalendar download in Microsoft Word of Excel. De software nestelt zich dan in de taakbalk bovenaan in je scherm. De informatie die in de agenda moet komen te staan kun je eventueel importeren vanuit Outlook of Google. Je hebt met WinCalendar Calendar Maker echt binnen no time een agenda aangemaakt!

Buiten de optie voor een tabblad van deze software in Word of Excel kun je ook de agenda op je bureaublad plaatsen. Deze is vrij compact, dus zal niet snel in de weg zitten. Het is mogelijk om een maximum van 10 afspraken voor één dag weer te geven met de gratis versie van de WinCalendar download. Er is echter ook een betaalde versie die interessant kan zijn. Op het bureaublad kun je dus een handige kalender weergegeven laten worden, waarbij het ook aangegeven wordt wanneer er een officiële feestdag is. Je kunt zelf bepalen hoe de kalender er precies uit moet zien. Het is bijvoorbeeld mogelijk om maandag of juist zondag als de eerste dag van de week in te stellen.
WinCalendar download eenvoudig verkrijgen

Heb je interesse gekregen in dit mooie programma? Je verkrijgt WinCalendar Calendar Maker direct heel eenvoudig door bovenaan op deze pagina op de ‘download’ button te klikken. Waar wacht je nog op? Vele anderen gingen je al voor!

Helaas is de software alleen beschikbaar voor Windows, wat je misschien wel al kon afleiden uit de benaming. Kijk daarom gerust nog even verder op onze website en ga eventueel een andere gratis digitale agenda downloaden via Downen.