EssentialPIM

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Download EssentialPIM gratis voor een handig agendaprogramma

Dit mooie programma kun je zien als een gratis versie van Microsoft Outlook. Het is daarmee dan ook méér dan alleen een agendaprogramma. PIM staat niet voor niets voor “Personal Information Manager”. Download EssentialPIM gratis en je kunt je leven een stuk beter op orde krijgen. Al je taken en notities kunnen dan voortaan overzichtelijk verzameld worden en gekoppeld worden aan de ingebouwde kalender. Die kalender kun je zo instellen dat de huidige dag, week of maand wordt weergegeven. Gelukkig lijkt de interface van de EssentialPIM download Free versie erg op die van Outlook. Als je al ervaring met Outlook hebt, kun je dus zeker met deze software overweg!

Download EssentialPIM gratis en je krijgt een erg gebruiksvriendelijk programma tot je beschikking. Je kunt ook erg veel dingen zelf aanpassen. Zo kun je de kalender bijvoorbeeld naar behoeven personaliseren. Een groot pluspunt is dat als de tijd van een afspraak veranderd is, dit heel makkelijk aan te passen is in de EssentialPIM download Free versie. Dit doe je door de afspraak gewoon naar een ander tijdsslot te slepen. Bovendien kun je afbeeldingen en links aan notities toevoegen en kun je die notities makkelijk vanuit het menu aanpassen. Iedereen zou met deze software aan de slag moeten kunnen!
EssentialPIM download Free versie

Heb je interesse in dit handige programma gekregen? Download EssentialPIM gratis via onze website en je kunt het gelijk gaan installeren. Gelukkig is het volledig in het Nederlands te gebruiken. Het is beschikbaar voor Windows en voor Android en iOS smartphones. Je krijgt met deze software natuurlijk een agenda tot je beschikking en ook een module voor taken en een module voor notities. Verder zijn er modules voor contacten, e-mail en wachtwoorden. Wachtwoorden kun je onder andere importeren vanuit Roboform HTML, dus de Roboform download is zeker ook een aanrader.

Is de Essential PIM download Free versie toch niks voor jou? Dan kun je eventueel een andere gratis digitale agenda downloaden via Downen. Je kunt er ook voor kiezen om een betaalde versie van dit programma aan te schaffen. Er is een Pro en een Pro Business versie te verkrijgen.