VueMinder Lite

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Download VueMinder Lite als je eenvoudig een agenda wilt bijhouden

Download VueMinder Lite en je krijgt een programma met heel veel verschillende mogelijkheden tot je beschikking. Je kunt het met de gratis VueMinder download voor jezelf een stuk makkelijker maken om je leven te ordenen. Het wordt namelijk mogelijk om al je taken en afspraken eenvoudig te verzamelen in één enkel programma. Ze zijn allemaal heel makkelijk terug te vinden. Je kunt natuurlijk, zoals gebruikelijk, de huidige dag, week of maand in de bijhorende kalender laten weergeven. Het programma ziet er fraai en professioneel uit en de interface is bovendien erg gebruiksvriendelijk.

Het is met de gratis VueMinder download mogelijk om je agenda te delen met anderen. Ook zijn er veel mogelijkheden op het gebied van synchronisatie en kun je data importeren en exporteren via Outlook. Als je voorheen altijd met Outlook gewerkt hebt hoef je dus gelukkig niet al je data te kwijt te raken. Download VueMinder Lite en je zult nooit meer een afspraak missen. Je kunt namelijk een notificatie of een geplande e-mail instellen voor als zo’n afspraak eraan zit te komen. Grote taken kun je verdelen in kleinere taken en je kunt makkelijk notities aan bepaalde datums vastplakken, net zoals bij een echt prikbord! Verder heb je de optie om verschillende kleuren aan je verschillende afspraken, taken en notities toe te voegen. Zo kun je ze makkelijk onderscheiden.
Gratis VueMinder download via de website van Downen verkrijgen

Met dit mooie programma heb je erg uitgebreide software tot je beschikking om je leven te kunnen plannen. Het biedt zoveel functionaliteiten dat het erg verrassend is dat het volledig gratis is. Wordt jij ook enthousiast van deze software? Download VueMinder Lite dan gelijk door bovenaan op de huidige pagina op de ‘download’ button te klikken. Eventueel kun je er ook voor kiezen om toch een betaalde versie met nóg meer functionaliteiten aan te schaffen. Er is een Pro en een Ultimate versie van de VueMinder download.

Helaas is dit programma alleen te verkrijgen voor Windows. Kun je hierdoor er niet mee aan de slag? Kijk dan zeker even verder op onze handige website en ga eventueel een andere gratis digitale agenda downloaden. Bij vragen en/of opmerkingen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!