pCloud

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

pCloud Drive download gebruiken

Met de pCloud Drive download krijg je een prachtig programma tot je beschikking om online, in de “cloud”, al je belangrijke bestanden op te slaan. Je kunt bestanden uploaden naar het pCloud gratis programma via al je apparaten. Ook kun je altijd via je browser bestanden in de service plaatsen. Er is op de PC ondersteuning voor Windows, Linux en Mac OS. Je krijgt vanaf het begin met de gratis versie 10 GB aan opslagruimte, maar dit kun je verhogen naar 20 GB. Je doet dit bijvoorbeeld door vrienden de service aan te raden, net als bij soortgelijke diensten.

Als je pCloud gratis downloaden via je browser gebruikt kun je ook bestanden vanuit een externe URL uploaden. Met het programma is het verder mogelijk om bestanden en hele folders te delen met wie dan ook. Je kunt ze zelfs delen met mensen die geen gebruik maken van de pCloud Drive download. De gedeelde folders zijn dan eventueel te downloaden in ZIP formaat. Een andere handige functie is dat jij en anderen bestanden rechtstreeks naar het programma kunnen verzenden via e-mail. Back-ups maken van foto’s van bijvoorbeeld Facebook en Instagram behoort ook tot de mogelijkheden. Er zijn genoeg functionaliteiten waardoor het een erg complete service is!
pCloud gratis downloaden via Downen

Als je enthousiast bent geworden over de pCloud Drive download, kun je deze verkrijgen door op deze pagina naar de ‘download’ button te gaan. Je wordt dan doorgestuurd naar de officiële pagina van de ontwikkelaars en kunt daar gelijk het programma downloaden. Het wordt door velen als één van de beste gratis cloud opslag diensten gezien. Als je echter niet overtuigd bent, biedt Downen ook nog wat alternatieven. Kijk dus gerust nog even verder op de uitgebreide site. Bij vragen of opmerkingen kun altijd je een reactie achterlaten.