hubiC

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

hubiC cloud dienst mogelijkheden

Op zoek naar een online dienst om al je belangrijke bestanden in op te slaan? Dan is de hubiC cloud dienst zeker geschikt voor je! Dit programma bestaat pas sinds 2011, maar heeft erg snel een goede naam opgebouwd. De hubiC download is ideaal om kopietjes te maken van alles wat je niet kwijt wilt kunnen raken. Bovendien is het erg makkelijk met de service om de bestanden te delen met anderen. Je hoeft hier alleen maar een linkje voor aan te maken. Deze stuur je naar degene waar iets gedeeld mee moet worden en dan kan hij of zij de link in een browser openen. Zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk eigen gemaakte video’s en foto’s delen met vrienden en familie.

De hubiC cloud dienst is ontwikkeld door het bedrijf OVH. Dit is een Frans bedrijf, wat misschien een pluspunt kan zijn als je je zorgen maakt over hoe landen als de Verenigde Staten met je data omgaan. OVH is specialist op het gebied van internet-infrastructuur en cloud resources. Ze vormen ook de op één na grootste webhosting provider in de wereld. Naar eigen zeggen worden je bestanden bij OVH erg goed beveiligd, maar hier bestaan nog wat vaagheden over. Probeer hier dus rekening mee te houden.

Bestanden die je upload naar de hubiC cloud worden op al je apparaten beschikbaar. Je kunt er ook altijd via je webbrowser bij terecht. Als je de hubiC download gratis hebt verkregen, heb je 25 GB aan opslagruimte tot je beschikking. Dit is meer dan je bij de andere beste gratis cloud opslag diensten krijgt en kan dus een dealbreker zijn. Elke keer dat je vrienden uitnodigt voor de service krijg je er gelukkig nog eens 5 GB bij. Dit kan zo maximaal tot een extra 25 GB aan opslagruimte oplopen.
hubiC download verkrijgen

Interesse gekregen om de hubiC cloud dienst te gaan gebruiken? Je download het op deze pagina via de ‘download’ button. Bij vragen of opmerkingen kun je altijd even een reactie achterlaten. Je kunt het programma op alle bekende besturingssystemen installeren en dit gaat heel simpel in zijn werk. Er is ook een app te verkrijgen voor je mobiele telefoon.