Sumatra PDF

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Waarom de Sumatra PDF download verkrijgen?

Met de Sumatra PDF download krijg je beschikking tot een heel fijn programma om al je PDF-documenten mee te lezen. Het is zelfs mogelijk om er andere bestandsformaten mee te lezen, zoals XPS, CHM, CBR en CBT. Het is een erg licht programma, wat inhoudt dat de gratis Sumatra PDF Reader download niet veel plaats op je computer in beslag zal nemen. Helaas is de software er alleen voor Windows. Als je een computer hebt met Mac OS of Linux als besturingssysteem, zul je dus op zoek moeten naar een andere reader.

De Sumatra PDF Reader download is voor het eerst uitgebracht in juni 2006. Het was toen gebaseerd op Xpdf 0.2. Je kunt verschillende tabbladen tegelijk openen en er is binnen het programma ondersteuning voor WebP-afbeeldingen en voor RAR5-gecomprimeerde stripboeken. Wat ook heel handig kan zijn, is dat er een portable versie van de software te verkrijgen is. Dit houdt in dat je het niet hoeft te installeren en de software dus ook geen bestanden op je computer achterlaat. Heel fijn als je het programma gewoon even wilt kunnen uitproberen!
Hoe kun je de gratis Sumatra PDF Reader download installeren?

Dit geweldige programma is volledig gratis en open-source. Je verkrijgt de Sumatra PDF Reader download door op deze pagina op de ‘download’ button te klikken. Het is erg minimalistisch, dus je zult niet overspoeld worden met mogelijkheden. Dit kan een pluspunt zijn, omdat je er gelijk mee aan de slag kunt. De functies zouden voor iedereen te begrijpen moeten zijn.

Lijkt de Sumatra PDF download het toch niet helemaal voor jou? Dan hebben we gelukkig ook nog heel veel andere download PDF reader gratis software, waaronder natuurlijk de zeer populaire gratis Adobe Reader download. Kijk dus gerust even verder op de site. Bij vragen of opmerkingen kun je altijd contact met ons opnemen.