AbiWord

Download

Categorie:
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

AbiWord Nederlands versie

AbiWord Nederlands versie is een gratis tekstverwerkingsprogramma. Het is een programma dat weinig geheugen gebruikt, maar wel vrijwel dezelfde functionaliteiten biedt als andere digitale tekstverwerkers. Het is onderdeel van het kantoorsoftware pakket AbiSuite, dat nog steeds in ontwikkeling is. AbiWord download gratis is mogelijk voor Windows en Linux. Er zijn dus geen kosten aan verbonden. Wordt jij ook zo enthousiast van deze software? Lees dan gerust verder en kom alles te weten over deze handige tekstverwerker. Wil je daadwerkelijk de software gratis downloaden? Dan is dat ook mogelijk via deze pagina van Downen!

Gemakkelijk teksten verwerken met de AbiWord Nederlands versie

De AbiWord Nederlands software werd uitgebracht als eerste onderdeel van het AbiSuite pakket, een kantoorsoftware pakket. Het team achter deze software is SourceGear Corporation. Dit team is langzaamaan de aandacht gaan richten op andere zaken. Hierdoor wordt het project nu volledig onderhouden door een groep van vrijwillige softwareontwikkelaars.

De interface van AbiWord oogt overzichtelijk en is fijn om te gebruiken. De functiebalken zijn minimaal bezet, wat voor rust zorgt in het programma. Er staan geen overbodige functies in de functiebalken. De functies die er wel zijn, zijn gemakkelijk te gebruiken. Wanneer je de AbiWord Nederlands versie hebt geïnstalleerd, kun je dus direct gemakkelijk aan de slag met het programma. Verder heeft het programma een aantal handige functies. Een daarvan is het delen van documenten via internet. Ook zijn er verschillende plug-ins om functionaliteiten toe te voegen aan het programma. Daarbij komt dat je documenten kunt uitwisselen met OpenOffice.org en Word-documenten. De vertalingen naar het Nederlands zijn echt perfect, waardoor het een streepje voor heeft op andere tekstverwerkers. Met plug-ins kun je dus ook bepaalde functies toevoegen. Een daarvan maakt het bijvoorbeeld mogelijk om naar PDF te exporteren. Al deze functies maken het een zeer complete tekstverwerker.
AbiWord download gratis via Downen

Met AbiWord gratis downloaden krijg je toegang tot een eenvoudige en complete tekstverwerker. AbiWord gratis downloaden geeft je toegang tot functies die voldoen aan al je behoeften. Met de vele plug-ins kun je het aanbod functionaliteiten uitbreiden. Het programma heeft weinig concurrentie en het is dus zeer verrassend dat het gratis is. De software is geschikt voor Windows en Linux. Wordt jij ook zo enthousiast van de AbiWord Nederlands versie? Dan kun je de software gratis downloaden door bovenaan deze pagina op de ‘download’ button te klikken.

Meer dan genoeg mogelijkheden

Is je besturingssysteem niet geschikt voor de AbiWord download of wil je toch op zoek naar andere software? Kijk dan gerust verder op onze site voor een andere gratis tekstverwerker. Wij hopen dat je genoeg informatie hebt om met de gratis AbiWord versie aan de slag te gaan. Bij vragen en/of opmerkingen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!