NetSpot

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

NetSpot gratis downloaden 

De NetSpot software helpt je met netwerken te visualiseren, beheren en plannen. Ook kun je problemen binnen je netwerk oplossen met dit mooie gratis programma. Gratis NetSpot downloaden is geschikt voor MAC en Windows. De software bevat ook nog betaalde versies waarin extra functionaliteiten zijn opgenomen. Echter bevat de NetSpot gratis versie genoeg mogelijkheden om aan al je behoeften te voldoen. Wordt jij ook zo enthousiast van deze software? Lees dan gerust verder en kom alles te weten over deze handige Wifi analyzer. Wil je daadwerkelijk de software gratis downloaden? Dan is dat ook mogelijk via deze pagina van Downen!

Wifi analyseren en problemen oplossen met NetSpot software

Met dit programma kun je een netwerkonderzoek uitvoeren om de signaalsterkte en draadloze dekking van je huis of kantoor in kaart te brengen. Voordat je zo’n onderzoek gaat uitvoeren moet je wel een gebied opgeven. Deze laad je eenvoudig in op de NetSpot software. Vervolgens kun je de signaalsterkte en draadloze dekking door het hele gebied analyseren. Terwijl je rondloopt door het gebied zal het programma gaan meten. Vervolgens word je netwerk gevisualiseerd en krijg je toegang tot een Wifi-kaart. Op deze kaart zie je waar de verbindingen goed of slecht zijn. Hierdoor kun je de hotspot plaatsingen optimaliseren. Tot slot kun je de NetSpot gratis versie ook gebruiken als een Wifi-scanner om eenvoudig beschikbare Wifi-netwerken te ontdekken in je omgeving.
Gratis NetSpot downloaden via Downen

Met NetSpot gratis software kun je eenvoudig netwerken visualiseren, beheren en problemen oplossen. Gratis NetSpot downloaden geeft je toegang tot functies die voldoen aan al je behoeften. Met de betaalde functies krijg je nog meer functies tot je beschikking. Toch beschikt de gratis software ook genoeg mogelijkheden. De software is geschikt voor zowel Windows als MAC. Wordt jij ook zo enthousiast van deze software? Dan kun je de software gratis downloaden door bovenaan deze pagina op de ‘download’ button te klikken.

Is je besturingssysteem niet geschikt of wil je toch op zoek naar andere software? Kijk dan gerust verder op onze site voor andere gratis Wifi test software. Wij hopen dat je genoeg informatie hebt om met de gratis versie aan de slag te gaan. Bij vragen en/of opmerkingen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!