SoundHound

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

SoundHound downloaden

Je hebt het vast wel eens meegemaakt; je staat op een feestje en je favoriete nummer wordt gedraaid. Maar wat is nu ook alweer de artiest en de titel van het nummer? Ook je vrienden kunnen niet op het antwoord komen, waardoor je deze kans helaas aan je voorbij moet laten gaan. Dat is gelukkig vanaf heden verleden tijd want met de gratis SoundHound download identificeer je binnen slechts enkele seconden alle details van het nummer. SoundHound downloaden heeft bovendien voice control waardoor je deze tool ook van afstand kunt bedienen. Ontdek direct meer over dit prachtige alternatief voor Shazam downloaden.

Gratis SoundHound downloaden voor mobiel en desktop

Gratis SoundHound downloaden brengt je in de wereld van de muziek herkennen app en pc versies. Daar waar deze tool voornamelijk als app op mobiele apparaten wordt gebruikt, is het tegenwoordig ook mogelijk om het op je pc te raadplegen. Zo heb je met ieder van je apparaten op ieder gewenst moment de beschikking over de geweldige functionaliteiten. Tegenwoordig is het programma gratis te downloaden en zit er geen beperking meer van slechts vijf te ontdekken nummers op.
Voordelen van de gratis SoundHound download

De functionaliteiten van het programma zijn redelijk overeenkomend met die van andere tools in dezelfde categorie. Naast het herkennen van de artiest en titel van een nummer wordt direct de songtekst getoond zodat je direct luidkeels kunt meezingen. Het extra’tje zit hem in het delen van meer informatie in de vorm van biografieën, foto’s en optredens van artiesten. Dit aangevuld met YouTube video’s en aangedragen tips maakt Soundhound downloaden een zeer compleet programma.

Laten we de voordelen (en meer) nog eens kort op een rij zetten:

  • Gratis beschikbaar als app (iOS en Android) en pc-versie
  • Uitgebreide informatie bij het herkennen van muzieknummers
  • Identificeert zelfs een nummer wanneer je deze zelf zingt, neuriet of fluit
  • Eenvoudig te delen via je social media kanalen
  • Je kunt nummers direct toevoegen aan je Spotify playlist


Download direct gratis

Ben je overtuigd geraakt van deze prachtige tool? Download het programma dan op deze pagina en ontdek direct al je favoriete nummers!

Andere suggesties…