OpenMeetings

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Apache OpenMeetings download voor je PC

Als je op zoek bent naar een goede gratis webinar software download, ben je hier aan het juiste adres. Met de Apache OpenMeetings download is alles mogelijk wat je zou willen. Je kunt er bijvoorbeeld presentaties en erg persoonlijke online trainingen mee geven. Ook is het mogelijk om webconferenties te organiseren en om samen met anderen tegelijk aan bestanden te werken. Die andere personen hoeven niet eens in hetzelfde land als jou aanwezig te zijn. Je plaatst je bestanden binnen het Open Meetings programma op een soort online white board en dan kunnen andere personen hier gemakkelijk wijzigingen in aanbrengen. Je kunt met de Apache OpenMeetings download je scherm volledig met anderen delen.
Open Meetings programma gebruiken

Om gebruik te kunnen maken van de Open Meetings software heb je in principe alleen een computer nodig. De Apache OpenMeetings download werkt op alle systemen. Je kunt er dus mee aan de slag op een Windows computer, maar ook op een Mac of Linux computer. Er wordt al sinds 2006 aan de software gewerkt door de Apache Software Foundation, ook misschien bekend van het Apache Open Office downloaden. Het programma wordt nog regelmatig bijgewerkt.

Het is erg eenvoudig om met de Apache OpenMeetings download rechten voor bewerken te verlenen en om die rechten weer in te trekken. Je verschillende white boards kun je ook opslaan om ze later nog eens terug te bekijken. Er zijn zelfs functies binnen het Open Meetings programma om polls te organiseren en om meetings te plannen. Tijdens een webconferentie kun je bovendien uit vier verschillende weergave-opties kiezen. Deze bestaan uit:

  • Audio en video
  • Audio
  • Video
  • Afbeelding

Interesse gekregen in de Open Meetings software? Het programma downloaden doe je volledig gratis op de website van Downen. Klik op deze pagina op de ‘download’ button en je zult doorgestuurd worden naar de officiële site van de ontwikkelaars. Helaas is het (nog) niet heel eenvoudig om de Apache OpenMeetings download te installeren, dus zorg ervoor dat je de instructies op de site onder het kopje “Installation” goed doorleest.