Mozilla Thunderbird

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Waarom de Mozilla Thunderbird email download verkrijgen?

Wil je graag een goed gratis email programma downloaden? De Mozilla Thunderbird email download is zeer geschikt! Met dit programma kun je al je mails vanuit één tool versturen en ontvangen. Als je verschillende e-mailadressen hebt, kun je die met de Mozilla Thunderbird Mail download ook in dit ene programma verzamelen. Zo hoef je niet meer in te loggen op verschillende websites en hoef je niet eens meer je browser te gebruiken. De instellingen voor je e-mailaccount hoef je ook niet eens te weten, omdat de wizard deze automatisch voor je ophaalt.

Mailtjes versturen wordt met de Mozilla Thunderbird email download makkelijker dan hoe je dit normaal doet. Er is altijd een spellingcontrole en er wordt een herinnering getoond wanneer je over een bijlage meesturen schrijft, maar deze uiteindelijk niet toevoegt. Je kunt ook een uitgebreid adresboek creëren, zodat je nooit meer bekenden om hun e-mailadres hoeft te vragen. Mocht dit adresboek op een gegeven moment zo uitgebreid zijn dat specifieke personen vinden lastig wordt, dan is er ook een erg handige zoekinterface voor je beschikbaar. Hierbij kun je heel eenvoudig filters instellen en tijdlijnen bekijken. Er wordt altijd gebruik gemaakt van tabbladen als je zo’n functie gebruikt, zodat je makkelijk kunt switchen tussen taken.
Mozilla Thunderbird Mail download je eenvoudig via Downen

Heb je interesse gekregen in de Mozilla Thunderbird Email download? Klik dan bovenaan op deze pagina op de ‘download’ button en je kunt er gelijk mee aan de slag! Het is te verkrijgen voor Windows, Mac, Linux én SkyOS en wordt nog vrij regelmatig geüpdatet. De software is open-source, beschikbaar in het Nederlands en volledig geschreven in C++. Mocht je erg enthousiast worden van dit programma, dan is het misschien ook een aanrader om de Firefox download te verkrijgen. Het bedrijf dat beide programma’s gecreëerd heeft, heeft als doel om snelle, functionele en krachtige software te maken. Dit lijkt ze vooralsnog zeker te lukken!

 

Extensies

Heel fijn is dat je de mogelijkheid hebt om extensies aan de Mozilla Thunderbird Mail download toe te voegen. Je kunt hierdoor gemakkelijk bijvoorbeeld een agenda toevoegen en mails nóg beter beveiligen door middel van PGP encryptie. Verder kan customisatie uitgebreid worden.