Opera Mail

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Waarom de Opera Mail client download verkrijgen?

Als je er niet van houdt om telkens wanneer je je mailtjes wilt checken je browser te moeten openen is de Opera Mail client download ideaal. In dit handige programma, dat beschikbaar is voor Windows, Mac én Linux, kun je al je e-mailaccounts verzamelen. Er is geen limiet op hoeveel dit er mogen zijn. Als je veel accounts in de Opera Email service wilt stoppen zul je evengoed niet snel het overzicht verliezen. De interface is erg gebruiksvriendelijkheid en kun je deels zelf aanpassen. Er wordt gebruik gemaakt van tabbladen, zodat je toch het idee hebt dat je gebruik maakt van een browser, zoals die van het bedrijf achter de e-mail client zelf. De Opera browser downloaden kan gelukkig ook gewoon via de website van Downen.

Eigenschappen van de Opera Mail client download

Verschillende functies van de Opera Email service kunnen ervoor zorgen dat dit een geschikt programma voor je is. Ten eerste zijn er veel opties om je mailtjes makkelijk te sorteren. Je raakt ze dus niet snel kwijt. Ook zul je bijlagen niet gauw kwijtraken. Aan de linkerkant is namelijk een vak te vinden waarin alle bestanden die met e-mails meegestuurd zijn staan. Mocht je dit vak hier niet willen hebben, dan kun je het ook altijd weghalen, net als de andere vakken. Waarschijnlijk zal dit echter niet nodig zijn, omdat er niet te veel toeters en bellen aan het programma zitten.De interface blijft altijd fris ogen.

Verder kun je mailtjes vanuit een vooraf ingesteld template versturen en kun je verschillende groepen aanmaken voor e-mailadressen waarnaar je vaker mails verstuurt. Als laatste is er integratie binnen de Opera Email service met een RSS feed. Je kunt met de Opera Mail client download dus altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws.
Direct de gratis Opera Email service downloaden

De Opera Mail client download kun je volledig in het Nederlands verkrijgen. Dit doe je door bovenaan op deze pagina op de ‘download’ button te klikken. Het is een vrij licht programma, dus je hebt niet veel ruimte op je pc nodig voor de installatie.

We bieden ook nog andere opties voor een gratis email programma downloaden. Kijk dus gerust even verder op onze site, zodat je zeker iets tegenkomt wat voor jou geschikt is! Bij vragen of opmerkingen over onze software kun je altijd contact met ons opnemen.