eM Client

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Mogelijkheden met de eM Client download

Met de eM Client download verkrijg je één van de meest populaire programma’s om mails mee te versturen. Dit kan zonder dat je nog gebruik hoeft te maken van je browser. Er is ondersteuning voor alle grotere e-mailplatformen. Zo ook voor Gmail en Outlook. De software is in 2006 ontwikkeld en heeft sinds die tijd al vele updates gehad. Dit is niet voor niets geweest, want de eM Mail Client download geeft je zeer zeker een mooi en overzichtelijk programma. Het is niet lastig om te vinden wat je zoekt binnen de tool. Een andere belangrijke reden waarom de eM Client download waarschijnlijk populair is, is het feit dat er buiten de mailmogelijkheden ook een agenda ingebouwd is, je ermee kunt chatten en je makkelijk taken en contacten kunt verzamelen.

Je e-mailaccounts in het programma opnemen gaat heel makkelijk. De eM Mail Client download zorgt ervoor dat je instellingen automatisch opgenomen worden. Ook kun je eenvoudig data vanuit een andere mailservice, zoals de Mozilla Thunderbird Email download, importeren. Ondanks dat de interface erg fris en overzichtelijk oogt, kan het toch het geval zijn dat je zelf wat dingen wilt aanpassen. Dit is geen probleem, want opties voor customisatie zijn er genoeg. Je kunt bijvoorbeeld je meest recente mailtjes in een balk aan de zijkant laten tonen. Ook wordt je bij de installatie gelijk gevraagd welke layout je wilt gebruiken.
Gratis de eM Mail Client download verkrijgen

Interrese gekregen in de eM Client download? Begrijpelijk. Installeer het geweldige programma daarom snel door bovenaan op deze pagina op de ‘download’ button te klikken. Je kunt het dan volledig in het Nederlands verkrijgen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als Engels niet je sterkste punt is. Helaas is de software er wel alleen voor Windows. Mocht je een Mac of Linux computer hebben, dan kun je dus even verder kijken voor een ander gratis email programma downloaden bij Downen. Neem gerust contact met ons op bij eventuele vragen of opmerkingen.