Sylpheed

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Waarom je de Sylpheed download zou moeten verkrijgen

Mocht je toevallig op zoek zijn naar een goed programma om mails mee te ontvangen en versturen dan hoef je nu niet meer verder te zoeken. De Sylpheed download is voor iedereen geschikt om te gebruiken. De software is namelijk erg overzichtelijk en daarmee ideaal voor mensen die snel aan de slag willen kunnen. Als je denkt dat er daardoor waarschijnlijk niet veel functionaliteiten in de Sylpheed mail client zullen zitten dan heb je het mis. De service biedt juist veel functies en configuratie hiervan is erg eenvoudig. Alle opties zitten waar je denkt dat ze zullen zitten. Bovendien zijn er ondertussen plug-ins aan de software toe te voegen. Zo kun je bijvoorbeeld mails automatisch laten doorsturen naar een ander e-mailadres.

Gelukkig kun je je mailtjes ook makkelijk overzichtelijk houden door de vele filtermogelijkheden. Als je ze toch even kwijt bent is er een goedwerkende zoekfunctie. Het is zelfs mogelijk om je zoekresultaten in een speciaal mapje te plaatsen. Goede beveiliging is met de Sylpheed download mogelijk door GnuPG encryptie. Een eventueel minpuntje is wel dat je geen HTML mails kunt sturen. Je kunt deze wel gewoon ontvangen.
Gratis Sylpheed mail client installeren

De Sylpheed mail client kun je verkrijgen voor Windows, Mac OS en alle Unix-besturingssystemen. Je doet dit door bovenaan op deze pagina op de ‘download’ button te klikken. De software is geschreven in C en GTK+ en is open-source. Je kunt het programma dus zelf doorontwikkelen, als je dit wilt en kunt. Het bestaat al sinds het jaar 2000.

Lijkt de Sylpheed download toch niks voor jou? Dan kun je ook nog even verder kijken voor een ander gratis email programma downloaden bij Downen. Er zou zeker iets voor je tussen moeten zitten! Je kunt altijd contact met ons opnemen als dit toch niet het geval is of als je vragen en/of opmerkingen hebt.