Pegasus Mail

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Pegasus Mail download

De Pegasus Mail download geeft je een extreem veelzijdig en krachtig e-mailprogramma waar je kosteloos gebruik van kunt maken. Ondanks dat het veelzijdig en krachtig is, blijft het wel kleine en snelle software. Pegasus Email heeft zijn diensten al bewezen, aangezien miljoenen mensen over de hele wereld er gebruik van hebben gemaakt sinds het in 1990 werd uitgebracht. De Pegasus Mail Nederlands versie is ‘helaas’ alleen geschikt voor Windows besturingssystemen. Heb je interesse in dit toffe programma? Lees dan gerust verder en wij van Downen verzekeren jou dat je genoeg weet om met het programma aan de slag te kunnen gaan.

Misschien wel het veiligste email programma ter wereld

Eigenlijk heeft het programma bijna alleen maar voordelen. Een aantal van hen hebben we al benoemd, maar een ander pluspunt is bijvoorbeeld ook dat er uitgebreide filteropties in de software zitten. Helaas is er ook een redelijk groot minpunt. De interface. Deze gaat niet echt mee met de tijd en laat jou denken of je zeker 10 jaar terug in de tijd gaat. Ook is de navigatiestructuur niet altijd even logisch. Soms moet je echt even de weg zoeken in het programma.

Verder hebben we eigenlijk alleen maar positieve kenmerken voor deze gratis Pegasus email software. Zo krijg je een overzichtelijk beeld van je mails en worden deze uiterst veilig binnengehaald. Ze hebben namelijk zelf een functionaliteit ontwikkeld die er voor zorgt dat de kans klein wordt dat je te maken krijgt met kwaadaardige scripts. Daarbij komt dat er een spam- en phisingfilter op de Pegasus Mail download zit. Zo worden bijvoorbeeld afbeeldingen niet automatisch opgehaald vanwege veiligheidsredenen. Je kunt wel aangeven als je een bepaalde afzender kunt vertrouwen. En natuurlijk hadden we de uitgebreide filteropties al benoemd. Zo kun je bijvoorbeeld berichten sorteren op maand, onderwerp of afzender. Je kunt berichten van een bepaald onderwerp of een bepaalde afzender ook kleuren geven zodat je ze snel herkent. Deze worden dan in een aparte map gezet.Gratis Pegasus email downloaden via Downen

De gratis Pegasus Mail download is geschikt voor Windows besturingssystemen en geeft jou een uiterst veilig email programma. Je krijgt vele filteropties tot je beschikking en zult geen last hebben van phising of spam. Het programma is volledig kosteloos te gebruiken. Het enige nadeel is de gebruiksvriendelijkheid van de interface. Dit kan wel eens lastig zijn, en vooral dan het navigeren. Verder zijn er eigenlijk alleen maar positieve kenmerken op te noemen. Wil je gratis Pegasus email downloaden? Klik dan bovenaan de pagina op de ‘download’ button.