Pidgin

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Pidgin download

De Pidgin software is een programma waarmee je tegelijkertijd op meerdere chatnetwerken kunt aanmelden. Denk aan bijvoorbeeld aan chatten op netwerken als Facebook, Jabber en Yahoo. Je kunt het allemaal tegelijk, vanuit één programma. De Pidgin software is voor iedereen toegankelijk en is vertaald naar tientallen talen, waaronder het Nederlands. Deze Pidgin download en het gebruik er van zijn volledig gratis. Heb je interesse in deze software? Lees dan gerust verder en kom alles te weten wat je moet weten zodat je gelijk met Pidgin aan de slag kunt. Tot slot vindt je onderaan de pagina een korte uitleg over hoe je de Pidgin download eenvoudig kunt voltooien. De download is geschikt voor Windows, Linux en andere UNIX-besturingssystemen.

Een gebruiksvriendelijke alleskunner

Zoals gezegd kun je via de Pidgin software tegelijkertijd chatten en communiceren via meerdere platformen. Pidgin werkt samen met de volgende netwerken: Google Talk, Jabber / XMPP, Bonjour, Gadu-Gadu, IRC, Novell GroupWise Messenger, Lotus Sametime, SILC, SIMPLE en Zephyr. Behalve dat je kunt chatten op deze platformen, zijn er nog meerdere functies die worden ondersteunt. Denk aan bestandsoverdrachten, afwezigheidsberichten, aangepaste smilies en nog een aantal andere functies. Ook kun je instellen dat mensen niet kunnen zien wanneer jij online bent. Zo lijk je dus altijd onzichtbaar of offline voor anderen terwijl je gewoon ingelogd bent.

Het mooie aan de Pidgin software is dat deze constant in ontwikkeling blijft. Regelmatig zijn er nieuwe releases die het programma nog beter maken of bepaalde fouten eruit halen. Ook geniet je van een advertentie-vrije omgeving die dus volledig gratis te gebruiken is.

Ben je toch op zoek naar een ander chat- of communicatieprogramma? Kijk dan gerust verder tussen onze andere gratis chat software. Hier vindt je programma’s als Skype, Google Hangout en Yahoo Messenger.Pidgin software gratis downloaden via Downen

Wij van Downen zijn zeer blij dat we deze Pidgin download gratis kunnen aanbieden aan onze klanten. Pidgin is een zeer gebruiksvriendelijk programma waarin je tegelijkertijd kunt chatten via meerdere chatplatformen. Denk aan programma’s als Facebook, Google Talk en ICR. Het programma is volledig gratis en voor iedereen toegankelijk. De software is in tientallen talen vertaald, waaronder Nederlands. Windows, Linux en andere UNIX-besturingssystemen worden ondersteunt. Ben je na het lezen van deze pagina volledig overtuigd en wil je gebruik maken van Pidgin? Klik dan bovenaan deze pagina op de ‘download’ button.

Kijk ook gerust verder tussen onze andere gratis communicatie software.