Join.Me

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Join Me download

De handige Join Me download vind je natuurlijk op de website van Downen. Je kunt hiermee overweg als je een Windows computer of een Mac hebt. Het is gelukkig ook te downloaden voor je andere apparaten, zoals voor je mobiele telefoon. De Join Me PC software is erg geschikt als gratis webinar software download. Je kunt het echter voor vele verschillende dingen gebruiken. Wil je iemand, zoals een collega, mee laten kijken op je scherm maar is die collega niet bij je in de buurt? Dan zou je dit programma zeker kunnen gebruiken! Je kunt namelijk als het ware je scherm online delen met iemand anders, zodat je diegene bijvoorbeeld bepaalde instellingen van een nieuw programma kunt laten zien. Als je de Join Me download verkrijgt wordt het zelfs mogelijk om iemand anders van een afstand mee te laten werken op je scherm.

De Join Me PC software werkt volledig via het internet. Het is bovendien volledig gratis, dus iedereen kan er gebruik van maken. Als je toch wilt betalen om wat extra opties te kunnen gebruiken, is dit ook mogelijk. Conferenties en dergelijke online organiseren is echter altijd sowieso een optie. De Join Me download is dus erg geschikt voor werkgerelateerde zaken. Anderen zouden ook je muis kunnen volgen, als je dit toelaat. Verder kunnen ze heel gemakkelijk met je chatten zodat ze altijd ergens vragen over kunnen stellen.
Download snel en eenvoudig de Join Me PC software

Een goede tip is om niet te veel tabbladen open te hebben staan bij het gebruik van de Join Me PC software. Als je dit wel hebt kan het namelijk zo zijn dat het programma wat kuren krijgt. Laat dit je er echter niet van weerhouden om de Join Me download te verkrijgen. Het programma is verder erg makkelijk in gebruik! Als je je scherm wilt delen met iemand maak je gewoon een code aan en geef je die persoon toegang tot die code. Let er hierbij wel op dat je niet per ongeluk de code naar anderen stuurt, omdat die personen dus ook jouw sessie kunnen delen als ze een Join Me download op hun apparaat hebben.

Interesse gekregen? Download de software dan op deze pagina! Eventueel kun je nog verder kijken voor andere communicatie software.