WhatsApp

Download

Categorieën: , ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

WhatsApp download gratis

WhatsApp download gratis en voor niks op je computer! Waarschijnlijk heb je de app al voor je mobiele telefoon, maar wat je misschien nog niet wist is dat je het ook voor je PC kunt downloaden. Je kunt ook eventueel een webversie gebruiken. De app is in 2009 uitgebracht en ondertussen gebruikt bijna iedereen in Nederland het. Het is de standaard geworden voor chatten op de mobiele telefoon. De app is dan ook erg handig; elk bericht komt direct aan bij degene waar je het naar stuurt. Op de computer is de WhatsApp download gratis beschikbaar voor Windows en Mac OS X. Oorspronkelijk was het alleen uitgebracht voor de iPhone. Ruim 1 miljard mensen gebruiken het chatprogramma al, wat natuurlijk al aangeeft dat het erg populair is. Het is dan ook niet zo gek dat Facebook de diensten van het programma heeft overgenomen in 2014.

Helaas is de software in het verleden wel eens negatief in het nieuws geweest, in verband met datalekken en dergelijke. In 2015 is echter bekend gemaakt dat de software nu volledig voldoet aan de wet. De ontwikkelaar heeft maatregelen genomen om de privacy van de gebruikers zo goed mogelijk te beschermen. De app is zelfs door end-to-end encryptie een van de veiligste applicaties geworden die op de markt zijn. Als je de WhatsApp download gratis gebruikt, heb je hier waarschijnlijk wel eens een bericht over gezien in je chatruimtes.
Download WhatsApp PC versie snel en eenvoudig

Nu de WhatsApp download gratis voor je computer beschikbaar is, hoef je niet altijd meer je mobiele telefoon bij de hand te hebben. Dit is vooral handig als je veel op de computer bezig bent, bijvoorbeeld voor school of voor werk. Dus download WhatsApp PC versie zodat je makkelijker in de gaten kunt houden of anderen je berichten sturen. Erg fijn is dat je met de WhatsApp download gratis chatgroepen aan kunt maken. Voor vriendengroepen en families is dit erg praktisch, zeker als ze gezamenlijk iets willen regelen of plannen. Als je toch wil bellen, dan is dat ook geen enkel probleem. Download WhatsApp PC versie en je kunt gewoon een spraakoproep sturen naar je contacten!

Enthousiast geworden? Installeer dan de WhatsApp download gratis op je computer, zodat je niks meer van je vrienden hoeft te missen! Geef je online sociale leven een boost en volg de vele anderen die het ook al geïnstalleerd hebben. Dit kan natuurlijk heel snel en eenvoudig op de website van Downen, maar je kunt er ook voor kiezen om andere gratis chat software te downloaden.