Yahoo Messenger

Download

Categorieën: , ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Yahoo Messenger download

Download Yahoo Messenger gratis om te beschikken over één van de populairste chatprogramma’s die verschillende chatdiensten kan integreren. Zo bestaat onder andere de mogelijkheid om contacten uit e-mail service providers als Hotmail, Gmail, AOL en Outlook te importeren. Super handig dus wanneer je wilt beschikken over een uitgebreid en volledig chatprogramma. Ook is de software zeer geschikt voor het aansluiten op sociale netwerken, zoals bijvoorbeeld Twitter en Facebook.

Download Yahoo Messenger gratis en je kunt direct met andere mensen bellen en chatten. Het programma wordt ontzettend veel gebruikt in de Verenigde Staten, maar ook in andere landen van over de hele wereld wordt het programma gebruikt. Doordat gebruikers met een ID werken, kunnen ze aan alle diensten van de website deelnemen. Het programma biedt ook ondersteuning voor verschillende Instant Messaging diensten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om samen met je vrienden tegelijkertijd bepaalde video’s te bekijken. Ook kun je links en emoticons toevoegen aan je status.
Download Yahoo Messenger gratis en importeer direct al je contacten gemakkelijk uit Gmail, Outlook, Hotmail, AOL, maar ook Twitter en Facebook. Je kunt zelf kiezen welke diensten je gaat activeren en of je hier zichtbaar wilt zijn of niet. Ook telefoneren door middel van video gaat heel gemakkelijk met dit programma en je webcam.

De gratis Yahoo Messenger download is zeer gebruiksvriendelijk door de overzichtelijke interface. Verder is de look en feel van Yahoo Messenger zeer prettig. De kwaliteit van het beeld is perfect. Door de vele voordelen van dit programma is het een geweldig programma wanneer je een chatprogramma zoekt die het totaalplaatje bevat.

De gratis Yahoo Messenger download is beschikbaar op de website van Downen. Een download doe je gemakkelijk en snel door op bovenstaande ‘download’ button te klikken. Wil je een reactie toevoegen over deze download? Dat kan onder aan deze pagina.