Trillian

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Trillian downloaden

Met de gratis Trillian download beheer je al je chataccounts op één overzichtelijke plek. De software wordt gezien als een multi-messenger waarbij verschillende gratis software met elkaar zijn verbonden. De software van Microsoft Messenger, ICQ, IRC, AIM en Yahoo Messenger vallen hierdoor samen onder één noemer. Zo is chatten gemakkelijk want je hebt een verzamelplek voor al je digitale chatcontacten.

De interface van de gratis Trillian download is zeer helder, wat het programma zeer gebruiksvriendelijk maakt. Het grootste voordeel van dit programma is dat je al je contacten gemakkelijk in één overzicht plaatst. Dit is natuurlijk ideaal voor iedere chatliefhebber die gebruikmaakt van meerdere programma’s om te chatten. Niet alleen ziet de software er mooi uit, ook is de werking van het programma zeer eenvoudig. Dit betekent dat dus iedereen er gebruik van kan maken. Doordat de gratis VoIP diensten van MSN, Yahoo en AIM worden ondersteund is het programma echt zeer compleet.
Binnen Trillian downloaden worden de volgende formaten door het programma ondersteund: Facebook Chat, AIM, Bonjour, MobileMe, ICQ, MySpaceIM, Google Voice and Video, Jabber/XMPP, Microsoft Messenger en Yahoo!

De gratis Trillian download is dus perfect voor iedereen die van chatten houdt. Je hoeft niet meer te switchen van het ene naar het andere programma om met al je vrienden te kunnen chatten. De interface is zeer helder en ook kun je gebruikmaken van veel verfraaiingen en emoticons. Verzamel al je contacten in slechts één applicatie met deze ideale software!

Trillian downloaden kan gratis bij Downen. Dit doe je door op bovenstaande ‘download’ button te klikken. Ben je tevreden over het programma? Kijk dan ook eens bij gerelateerde downloads om jouw downloads nog completer te maken. Wanneer je graag een reactie of verzoek zou willen achterlaten over deze download, dan kun je dat doen onder aan deze pagina.