Skype

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Gratis Skype download

Gratis bellen via internet is een uitermate prettige oplossing. Zeker wanneer iemand ver weg van je is, of je gewoon zin hebt om even te bellen en iemand in vrijwel levende lijve te zien! Met de gratis Skype download is dit allemaal mogelijk, want door middel van de gratis VoIP software kun je gratis over het internet bellen. Of je nu met je vrienden wilt chatten, groeps- of videogesprekken wilt voeren, of via het internet tussen pc’s of tussen vaste telefoons wilt bellen, het kan allemaal!
Het allerleukste is dat alle beschreven opties helemaal gratis zijn. Wanneer je met mensen wilt bellen die geen Skype download hebben is dat ook geen probleem. Voor zeer voordelige tarieven bel je namelijk naar zowel vaste als mobiele telefoonnummers. Een ander leuk voordeel van gratis Skype downloaden is dat er een hele goede integratie is met Facebook. Zo kun je vanuit het programma ook direct de Facebookwall van je vrienden zien, like’s geven en berichten achterlaten. Wanneer je vrienden bovendien hun telefoonnummer hebben ingesteld op Facebook, kun je ze direct en heel gemakkelijk bellen.

Tot slot kun je ook videoboodschappen maken en achterlaten voor wanneer je contacten niet direct online en dus te bereiken zijn. Zodra ze online komen zien ze je boodschap direct in het overzicht staan. Skype aanmaken kan gemakkelijk bij Downen. Op onze website kun je gratis Skype downloaden om vervolgens direct te gaan bellen met je vrienden, overal ter wereld. Wil jij dit ook? Het enige wat je hoeft te doen is op bovenstaande ‘download’ button te klikken. De software is beschikbaar voor verschillende besturingssystemen van Windows. Daarnaast is deze software beschikbaar voor de Mac maar ook voor je iOS en Android Telefoon.