Shazam

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Shazam downloaden

Shazam downloaden geeft je de beschikking over dé muziek herkennen app van dit moment. Binnen enkele seconden kun je met de gratis Shazam download de titel en artiest van een nummer herkennen. Bovendien verkrijg je dan direct in het scherm de songtekst te zien en kun je vaak direct muziekvideo’s inzien op Apple Music of YouTube. Bovendien wordt deze tool dusdanig veel gebruikt dat het zijn eigen werkwoord kent in de vorm van ‘Shazammen’. Dat uit zich onder meer in lijsten die de meest geshazamde nummers van de week laten zien. Zo kun je mooi profiteren van ideeën van de gehele community!

Gratis Shazam downloaden voor mobiel en desktop

Gratis Shazam downloaden wordt veelal toegepast op mobiele apparaten. Naast dat het een veelgebruikte app is op mobiele telefoons kun je het tegenwoordig ook downloaden voor je Apple- en Android watch. Zo hoef je niet eens meer je telefoon uit je broekzak te pakken bij het horen van je favoriete nog onbekende nummer. Met één druk op je smartwatch ontdek je direct alle gegevens van het nummer. Uiteraard is de tool ook gratis verkrijgbaar voor je desktop, zodat je op iedere device van deze prachtige tool gebruik kunt maken.
Voordelen van de gratis Shazam download

Het grote voordeel van Shazammen is de imense database waarvan gebruik wordt gemaakt om muziek te herkennen. Alle soorten muziek bevindt zich namelijk in de database waardoor de tool dan ook snel in populariteit heeft gewonnen. Binnen enkele seconden heb je nieuwe nummers voor je Spotify playlist. De tool is namelijk ontzettend eenvoudig te koppelen met je persoonlijke account. Bovendien kun je muziek direct kopen via de iTunes Store, Google Play Music of Amazon.

De tool heeft een bijzonder groot aantal voordelen. De volgende voordelen willen we je zeker niet onthouden:

  • Geschikt voor zowel mobiele apparaten (iOS en Android), desktop én smartwatches
  • Binnen enkele seconden de titel en artiest van muziek in beeld
  • Eenvoudig te koppelen met Spotify
  • Muziek direct kopen via iTunes Store, Google Play Music of Amazon
  • Nieuwe muziek ontdekken zonder het aanmaken van een account
  • Direct muziek delen met je vrienden (via social media, e-mail of chat)


Download direct gratis en start met Shazammen

Ben je overtuigd geraakt van deze prachtige tool? Download de tool dan op deze pagina en ontdek direct al je favoriete nummers!

Andere suggesties…