Wave Editor

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Gratis Wave Editor downloaden

Gratis Wave Editor downloaden brengt je een zeer gebruiksvriendelijke en eenvoudige tool om iedere vorm van audio bewerken mogelijk te maken. Veel concurrent software is vaak doorontwikkeld op de welbekende ActiveX engine. In tegenstelling tot directe concurrenten is de Wave Editor download helemaal vanaf grond af aan zelf ontwikkeld. Dit zorgt ervoor dat de software ontzettend eenvoudig in gebruik is en bovendien ontzettend snel functioneert.

Wave Editor downloaden voor Windows

De software is op dit moment enkel beschikbaar voor het Windows besturingssysteem. Wanneer je van een ander besturingssysteem gebruik maakt is het verstandiger een van onze andere audio bewerkingssoftware te gebruiken. Denk daarbij onder andere aan de welbekende Ardour download of Ocenaudio download. Zo vind je op de website van Downen ook voor jouw besturingssysteem de juiste software om audio te bewerken.
Voordelen van de gratis Wave Editor download

De gratis Wave Editor download stelt je in staat om de meest eenvoudige handelingen te verrichten. Denk daarbij onder andere aan het knippen, plakken, kopiëren en het inkorten en verlengen van audio fragmenten. Bovendien worden vrijwel alle bestandsformaten ondersteund, zodat je in slechts één programma kunt blijven werken. Bovendien is de tool volledig beschikbaar in de Nederlandse taal, waardoor je snel en eenvoudig kunt navigeren.

De software heeft een bijzonder groot aantal voordelen. De volgende voordelen willen we je zeker niet onthouden:

  • Gratis te gebruiken voor het Windows besturingssysteem
  • Ondersteuning voor alle bekende audio bestandsformaten (o.a. MP3, WMA en WAV)
  • Geschikt voor zowel eenvoudige als meer geavanceerde handelingen
  • Audio bestanden exporteren naar WAV en MP3 formaat
  • Beschikbaar in de Nederlandse taal
  • Volledig te integreren met andere audio tools
  • Automatische controle op updates


Download direct gratis

Ben je overtuigd geraakt van deze prachtige software? Download de software dan op deze pagina en ga direct aan de slag met het bewerken van al je persoonlijke audio fragmenten!

Andere suggesties…