Soundation

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Soundation Music

Met Soundation Music creëer je de prachtigste beats en componeer je volledig zelf samengestelde muziek. Met meer dan 20.000 baselines, drumbeats en melodieën vanuit de bibliotheek leg je een prachtige basis voor jouw muziek. Heb je daar niet genoeg aan dan kun je altijd gebruik gaan maken van een pro versie van het programma. Het grote verschil tussen de gratis- en betaalde versie is dat je bij de betaalde versie ongelimiteerd aan de slag kan. Wil je enkel een aantal projecten op poten zetten op basis van samples vanuit de bibliotheek dan is de basisversie meer dan voldoende. Daarentegen kost de pro versie ook slechts enkele euro’s per maand.

Gratis Soundation Studio online voor het maken van muziek

Soundation Studio online is een DAW software gratis versie die direct in je browser te raadplegen is. Het betreft dus geen software die op een vast apparaat dient te worden geïnstalleerd. Enkel een Google- of Facebook account óf het creëren van een nieuw account is voldoende. Groot voordeel daarvan is dat je op ieder apparaat wereldwijd verder kunt werken aan je muziek. Bovendien word je muziekproject veilig opgeslagen in de cloud, waardoor het niet bij het crashen van je laptop verloren raakt. Enkel een goede internetverbinding en je kunt aan de slag met het creëren van eigen muziek. Mocht je toch gebruik willen maken van software dan kun je altijd gebruik maken van de Cakewalk download.
Voordelen van Soundation Music

Het programma brengt een overdaad aan voordelen wanneer je er gebruik van gaat maken. Als gezegd kun je putten uit een bibliotheek van meer dan 20.000 samples. Bovendien is deze bibliotheek verrijkt met kant en klare kits, die gekoppeld zijn aan muziekgenres. Denk daarbij onder andere aan dubstep-, EDM-, hip hop-, drum ‘n’ bass- en electronica kits. Ook bevat het programma natuurlijk de welbekende audio effecten, kun je projecten samen met vrienden delen en publiceer je je muziek eenvoudig online.

Laten we de voordelen (en meer) nog eens kort op een rij zetten:

  • Softwarevrij muziek produceren met enkel een Google- of Facebook account
  • Database met bijzonder groot aantal samples en kits
  • Eenvoudig te gebruiken drums, samplers en synthesizers
  • Uitgebreid en eenvoudig toe te passen audio effecten
  • Multiplayer modus om samen met vrienden muziek te produceren
  • Muziek direct online publiceren
  • Betaalde versie voor ongelimiteerd mixen en produceren


Ontdek direct gratis

Ben je overtuigd geraakt van deze prachtige tool? Ontdek het programma dan direct door via de link bovenaan deze pagina een account aan te maken!

Andere suggesties…