Cakewalk

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Cakewalk download

De Cakewalk download brengt een moderne recording studio naar je woonkamer. Het voorheen onder de naam Sonar bekende programma is volledig overgestapt van een betaalde- naar een gratis variant. De functionaliteiten zijn echter hetzelfde gebleven, waardoor het programma een van de beste gratis DAW software van het moment is. Download Cakewalk gratis en laat je onderdompelen in geavanceerde mix en recording technologieën, samengevoegd in een zeer inspirerend en gebruiksvriendelijke interface.

Download Cakewalk gratis voor Windows

De gratis Cakewalk download is enkel beschikbaar voor het Windows besturingssysteem. Dit in tegenstelling tot Soundation Music, dat enkel online kan worden geraadpleegd. Je dient bij dit programma namelijk allereerst een BandLap assistent op je PC te downloaden. Vervolgens creëer je heel eenvoudig via je Google- of Facebook account een nieuwe gebruiker. De assistent en je gecreëerde gebruikersaccount worden uiteindelijk tastbaar via een pop-up dat als thuisbasis dient voor je muziek. Daar kun je browsen door de bibliotheek en vind je snelkoppelingen richting belangrijke apps en geluiden. Vanuit deze pop-up download je uiteindelijk ook het programma en kun je selecteren welke pakketten (zoals o.a. instrumenten) je extra wilt installeren. Het kost zeker op het begin even wat tijd, maar het wachten wordt zeker beloond!
Voordelen van de Cakewalk download

Met het programma kun je eenvoudig complete muzieknummers componeren. Zowel tijdens het recorden als het editen kun je van meerdere audio- en midi-kanalen gebruik maken. Op deze wijze kun je ieder detail bewerken en met de geavanceerde mix tools tot grote hoogte stijgen. Vervolgens kun je de gecreëerde mix polijsten met de ingebouwde mastering tools. En exporteer en publiceer je de nummers direct naar YouTube of andere muziekplatformen.

Laten we de voordelen nog eens op een rij zetten:

  • Gratis te downloaden voor Windows
  • Muziek die bestaat uit meerdere audio- en midi-kanalen
  • Geavanceerde mixing tools
  • Muziek polijsten met mastering tools
  • Direct publiceren naar grote muziekplatformen als YouTube


Download direct gratis

Ben je overtuigd geraakt van deze prachtige tool? Ontdek het programma dan direct via bovenstaande download button!

Andere suggesties…