Slack

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Slack downloaden

Slack downloaden geeft je de beschikking over één overkoepelend platform om zowel je team als werk te beheren. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het zeer populair is als gratis kantoorsoftware. Het kan het eindeloos verzenden van e-mails tussen jou en je collega’s volledig vervangen. Dagelijks komen namelijk zoveel e-mails op ons af, waardoor de inbox vaak een jungle van belangrijke bronnen is. Met de gratis Slack download kun je conversaties eenvoudig volgen (zowel per bericht als telefonisch), bestanden delen en zelfs integraties met andere apps realiseren.

Slack downloaden voor Windows en overige besturingssystemen

Meer dan 750.000 bedrijven over de hele wereld maken gebruik van de gratis Slack download. De software is zowel voor ieder van de belangrijke besturingssystemen (zoals Windows, Mac en Linux), als voor mobiele apparaten beschikbaar. Een overzichtelijke en efficiënte manier van werken ligt dus binnen handbereik.

Wanneer je de tool gaat downloaden en installeren ga je standaard gebruikmaken van een gratis versie. Deze zogeheten basisversie kent een bijzonder uitgebreid aantal functionaliteiten en voordelen, waarover later meer. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om een betaalde versie te gaan gebruiken. Over het algemeen worden betaalde versies door vooral grotere bedrijven gebruikt, vanwege de grotere omvang van het team. De gratis versie gaat je in ieder geval zeker niet teleurstellen.
Voordelen van de gratis Slack download

Gratis Slack downloaden laat je dus allereerst eenvoudig samenwerken met al je teamgenoten. Als gezegd wordt het veelal zakelijk gebruikt, maar ook voor particuliere teams kan het erg praktisch functioneren. De tool zorgt ervoor dat alles op één platform is geïntegreerd en daardoor sneller beslissingen kunnen worden gemaakt.

De software heeft een bijzonder groot aantal voordelen. De volgende voordelen willen we je zeker niet onthouden:

  • Eén centrale locatie voor conversaties, bestanden, tools en teamgenoten
  • Eenvoudig videocalls inplannen
  • Workflow bouwer om efficiëntie in werkprocessen te krijgen
  • Integratie met alle belangrijke apps en tools (waaronder Google Drive, Office 365 en meer)
  • Veilig en betrouwbaar


Download direct gratis

Download de software dan op deze pagina en ga direct gratis Slack downloaden voor je tablet en/of telefoon!

Andere suggesties…