Jitsi Meet

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Jitsi Meet downloaden

Jitsi Meet downloaden en installeren geeft je de mogelijkheid om met een volledig team gratis te videochatten. De in het verleden onder de naam bekende ‘SIP Communicator’ software is volledig open source. Gratis Jitsi downloaden geeft je de vrijheid om eenvoudigweg chatgesprekken te voeren, te bellen óf te videobellen. Het is dus zowel geschikt voor snelle conversaties zonder beeld als voor langere en intensievere gesprekken mét beeld.

Jitsi downloaden voor mobiele apparaten

De tool downloaden en installeren kan tegenwoordig enkel nog op mobiele apparaten. Zo is het programma geschikt voor zowel mobiele telefoons als tablets en beschikbaar via zowel de App- als Google Play Store. Alhoewel je tegenwoordig natuurlijk ook eenvoudig bepaalde apps op je vaste computer of laptop kunt installeren.

Mocht je het toch prettiger vinden om van vaste desktop software gebruik te maken dan zijn Microsoft Teams of Zoom downloaden betere alternatieven. Desalniettemin heeft het programma gemiddeld meer dan 10 miljoen maandelijkse gebruikers!
Voordelen van Jitsi Meet downloaden

Het grootste voordeel van de Jitsi Meet download is de veiligheid. De videochat verbinding vindt namelijk via een volledig versleutelde verbinding (via het ZRTP-protocol) plaats, zonder dat daar een account voor nodig is. Doordat geen account nodig is, valt het voor buitenstaanders ook niet te hacken en is het vrijwel onmogelijk gesprekken af te luisteren. Bovendien kun je ook gesprekken starten met personen, zonder dat zij het programma hebben geïnstalleerd.

Kortweg, zijn de volgende voordelen allemaal aanwezig:

  • Kosteloos chatten, bellen en videobellen
  • Beschikbaar via iedere app store
  • Volledig versleutelde gesprekken via het ZRTP-protocol
  • Geschikt voor individuele- of groepsgesprekken (met ongelimiteerd aantal personen)
  • Mogelijkheid om gesprekken op te nemen en terug te kijken
  • Geen account nodig
  • 100% open source


Interesse gekregen?

Download de software dan op deze pagina en ga direct Jitsi Meet downloaden voor je tablet en/of telefoon! Eventueel kun je nog verder kijken voor andere gratis chat software.

Andere suggesties…