Zonealarm Free Firewall

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

ZoneAlarm free firewall software

ZoneAlarm free firewall software is misschien wel het meest bekende en populaire anti spyware programma. Een award en meer dan 90 miljoen downloads laten zien dat ZoneAlarm Pro een veilige beschermer is tegen virussen, spyware, identiteitsdiefstal en hackers. Gratis firewall software is nodig om een zogenoemde ‘open source’ te voorkomen. Dit betekent dat het noodzakelijk is om gegevens zoals wachtwoorden, credit card nummers en andere gevoelige informatie te beschermen tegen hackers. Het voorkomen van deze ‘open source’ kan met behulp van ZoneAlarm Pro. Deze software is een productlijn van Zone Labs, L.L.C., Inc en Check Point Software Technologies en is gemakkelijk hier te downloaden.
De ZoneAlarm free firewall software bevat alle features die je van een Windows firewall programma kan verwachten. Ten eerste monitort deze virus scanner programma’s op verdacht gedrag. Ook stopt het aanvallen die een andere traditionele virusscanner wel zou doorlaten. Een ander voordeel is dat je computer onzichtbaar wordt gemaakt voor hackers. Je computer wordt gescand op gaten in de beveiliging waarin gehackt kan worden. Zo wordt spyware gestopt in het verzenden van jouw data op het internet. Het wordt onmogelijk gemaakt voor hackers om onbekende spyware te installeren die jouw data zoals wachtwoorden en account nummers verzendt naar deze hackers. Ook kan deze gratis software controleren wie jou kan volgen wanneer je aan het surfen bent op internet. Hierdoor helpt ZoneAlarm Pro om jouw persoonlijke gegevens te beschermen. Kortom, Malware verwijderen was nog nooit zo makkelijk.

Beschikbaarheid van deze mooie software

Dit Windows programma is beschikbaar voor ieder besturingssysteem van Windows. Er zijn enkele eisen voor bijvoorbeeld Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 en Windows 10, waar het besturingssysteem aan moet voldoen. Zo is de ZoneAlarm free firewall software geschikt wanneer je Windows de volgende kenmerken heeft:
* 32-bit of 64-bit en 2 GB RAM
* 2 GHz of een snellere processor
* 1.5GB of beschikbare hard-disk ruimte