SUPERAntiSpyware

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

SUPERAntiSpyware free download

SUPERAntiSpyware free download beschermt je computer tegen allerlei gevaren van buitenaf. De SUPERAntiSpyware free download beschermt je computer tegen onder andere spyware en adware. Ook gevaren die liggen in wormen, hijackers, rogue software, malware en trojans worden door de SUPER Anti Spyware download van je computer verwijderd. Bovendien de-installeert de tool automatisch gevaarlijke software. Zo’n software kan vanuit het niets op je computer terecht zijn gekomen.

De SUPERAntiSpyware free edition kent een zeer eenvoudige interface. Alle belangrijke functionaliteiten zijn namelijk erg makkelijk te raadplegen. De scan snelheid ligt behoorlijk hoog. Dit zorgt ervoor dat je na het starten van een scan op korte termijn de resultaten ervan ontvangt. Zo ben je dus binnen enkele seconden op de hoogte van alle gevaren op je computer.

Het enige grote nadeel van de SUPERAntiSpyware free edition is dat er geen realtime bescherming beschikbaar is. Je dient namelijk zelf periodiek de SUPER Anti Spyware software te starten en een scan te realiseren om gevaren op je computer te weren. Herhaal je de scans niet op periodieke basis? Dan blijft de kans alsnog bestaan dat je computer wordt geïnfecteerd met allerlei gevaarlijke spyware. Mocht dit te veel gevraagd zijn dan kun je eenvoudig andere gratis anti spyware software downloaden op de website van Downen.
SUPERAntiSpyware free edition of betaalde versie?

Download SUPER Anti Spyware gratis om te beschikken over een stabiele en adequate computerbescherming tool. Wens je toch meer functionaliteiten van de SUPER Anti Spyware software? Dan kun je ook altijd upgraden naar een betaalde versie. De SUPERAntiSpyware free download is op dit moment enkel beschikbaar in de Engelse taal. Het beschermt ook enkel Windows computers. Misschien dat dit ooit nog verandert.

De SUPERAntiSpyware free edition start na het downloaden en bij iedere keer dat de computer wordt opgestart. Ondanks dat de software geen realtime ondersteuning biedt, is er altijd een stok achter de deur om een scan uit te voeren. Vind je het niet prettig dat SUPER Anti Spyware iedere keer verschijnt bij het opstarten van je computer? Dan kun je dat altijd onder de instellingen binnen het programma eenvoudig uitvinken. Wens je een realtime bescherming? Dan kun je het best de betaalde versie van SUPER Anti Spyware downloaden. Bekijk bovenaan op de pagina wat screenshots voor een beter beeld van de software. Bij vragen kun je altijd een reactie achterlaten.