Comodo Firewall

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Comodo Firewall free download

Comodo Firewall free download brengt je een award-winnende beschermer voor je computer. De Comodo Firewall free download beschermt je computer voor alle aanvallen van binnen- en buitenaf. Of het nu gaat om schadelijke bestanden of internet aanvallen. De Comodo Firewall download beschermt je computer voor de volle 100%. Bovendien beschermt het je verbinding wanneer je online aan het navigeren bent. Het is dus een complete tool die je zorgeloos laat genieten van al het moois je op je computer wilt ervaren.

De Comodo Firewall download kent een zeer eenvoudige configuratie en is dus perfect voor iedere gebruiker. Je hoeft dus geen expert te zijn om je computer met deze tool te beschermen. Bovendien heb je altijd de mogelijkheid om de software te personaliseren. Voor niet experts is daar een handig help-centrum voor ontwikkeld. Ben je wel een expert dan kun je ook naar hartenlust configuraties toepassen in de Comodo Firewall download. Voor zowel experts als niet experts is deze tool dus een zeer geschikte optie.

De Comodo Firewall free download is op dit moment enkel beschikbaar voor het besturingssysteem van Windows. Voor zowel Windows versies 7, 8 als 10 is deze tool beschikbaar. Jammer genoeg is er nog geen versie beschikbaar voor de Mac. Wil je ook op ieder gewenst moment ondersteuning verkrijgen? Dan kun je slechts voor enkele tientallen euro’s per jaar overstappen op een betaalde versie en verkrijg je bovendien net iets meer functionaliteiten. Op de website van Downen richten wij ons enkel op de gratis versie.
Comodo free internet security naamswijziging

Comodo free internet security is de nieuwe naam die de software met zich meedraagt. Voorheen waren er namelijk twee typen software beschikbaar. De voorheen separate firewall en antivirus programma’s van deze aanbieder zijn dan ook samengevoegd. Tijdens het downloaden en installeren van Comodo free internet security heb je altijd de mogelijkheid om een keuze voor één of beide programma’s te maken. Je hoeft dus niet allebei de programma’s te installeren als je daar geen behoefte aan hebt. Let hier dus goed bij op tijdens het downloaden en installeren van Comodo internet security free! De stappen zijn echter duidelijk in beeld gebracht, dus dat komt vast helemaal goed. Ontdek direct de Comodo internet security free versie en bescherm je computer tegen alle gevaren!