TinyWall

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

TinyWall download

TinyWall download is gratis software die dient als geavanceerde firewall voor alle Windows systemen. De TinyWall download laat je eenvoudig al je werk doen op je PC, zonder dat je last hebt van irritante pop-ups. Bovendien is het een lichtgewicht product, aangezien de Tiny firewall download geldt als aanvulling op de bestaande Windows firewall. Door de Tiny firewall download dus bovenop je bestaande firewall te nemen is je computer extra goed beveiligd.

Allereerst blokkeert de Tiny Wall software je computer natuurlijk voor honderden trojans, virussen en wormen. Naast het buiten houden van gevaarlijke aanvallen behoedt Tiny Wall je computer ook voor eventuele aanpassingen. Malafide programma’s van buitenaf zullen na de installatie van de TinyWall download dus geen wijzigingen kunnen maken op je Windows computer. En uiteraard zijn daarbij inbegrepen de configuraties van je firewall. Ook deze instellingen kunnen niet worden aangepast door derden.

De Tiny firewall download is dus een lichtgewicht qua bestandsgrootte, maar een zwaargewicht in het beschermen van je computer. De prestaties van je computer zullen er in ieder geval zeker niet onder lijden. Er worden namelijk ook geen kernel-onderdelen en drivers geïnstalleerd. En mocht de Tiny Wall software per ongeluk een programma blokkeren? Dan kun je op ieder gewenst moment het programma aan de witte lijst toevoegen. Zo behoud je altijd zelf de eindcontrole over de veiligheid op je computer.
Download Tiny firewall gratis voor Windows

De download TinyWall versie is op dit moment enkel beschikbaar voor het besturingssysteem Windows. Het programma is echter wel compatibel voor alle Windows versies, van Vista tot Windows 10. De download TinyWall versie kun je vervolgens configureren in 14 talen, waaronder het Nederlands. Ontdek direct de prachtige gratis Tiny Wall download versie op de website van Downen. Je zult verstelt staan van de blokkades tegen gevaren van buitenaf die deze software voor je computer opwerpt.