Privatefirewall

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Privatefirewall download

Privatefirewall download is alleen gratis te verkrijgen voor Windows systemen. Door het installeren van deze firewall is het mogelijk om rustig achter je computer te zitten zonder dat je last hebt van pop-ups. Het is voor iedereen een zeer makkelijk in gebruik te nemen programma. Je kunt zelf beslissen in welke mate van sterkte je de Privatefirewall download instelt. Het instellen van de sterkte doe je door middel van het verschuiven van de knop van matig naar sterk of zeer sterk. Zo heb je zelf in de hand hoe sterk je wilt dat je computer beveiligd is.

Het programma controleert de verbindingen die je computer maakt met het internet. Het verkeer dat je computer probeert aan te vallen wordt geblokkeerd door deze gratis firewall software variant. Verder controleert het programma ook het netwerk waarop je computer is aangesloten. Ook hier kun je als gebruiker weer aangeven wat het beschermingsniveau is wat je wenst. Echter is het aanbevolen om de instellingen voor het internet verkeer op hoog te zetten. Voor het netwerk kan dit juist op het laagste niveau worden ingesteld, zonder dat hier grote gevaren door veroorzaakt worden.

Doordat de Privatefirewall download ook alle processen op je computer controleert biedt dit programma ook enige bescherming tegen rootkits en malware. Dit zorgt ervoor dat de veranderingen op je computer direct gedetecteerd kunnen worden. Vervolgens kan het programma de bedreigingen dan ook direct blokkeren.
Download Privatefirewall gratis voor Windows

De Privatefirewall download is op dit moment enkel en alleen beschikbaar voor de besturingssystemen van Windows. Door de vele verschillende mogelijkheden binnen dit programma is het mogelijk om de firewall helemaal naar eigen hand te zetten. Tenslotte bepaal je zelf de beveiligingsniveaus die worden ingesteld. Het programma houdt niet alleen de internetverbinding in de gaten, maar ook de netwerkverbinding van je computer. Privatefirewall download je geheel gratis op de website van Downen.