Windows Defender

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Windows Defender download

De Windows Defender download is een beveiligingstechnologie die je kan beschermen tegen spyware en andere ongewenste software op je pc. Dit programma is de gratis opvolger van het programma Microsoft AntiSpyware.

De Microsoft Defender download biedt bescherming tegen spyware. Microsoft heeft de software ontwikkeld omdat spyware bekent staat als een van de meest schadelijke software voor je pc. Op deze manier probeert Windows de gevaren voor je pc tegen te gaan. Niet alleen biedt dit programma een scan-functie maar ook een uitgebreide bescherming voor je pc. Met de tool ‘Software Explorer’ heb je zelf de controle over bepaalde software instellingen. Wanneer je spyware verwijdert met de Microsoft Defender download kan je computer een stuk sneller en schoner worden.
Met de ‘real-time protection options’ beschik je over geavanceerde opties om bijvoorbeeld de overname van instellingen door spyware te voorkomen. Verder zijn er drie mogelijkheden voor een scan. De snelle scan, de volledige scan en de normale scan. Bij de normale scan kun je zelf schijven, bestanden en mappen selecteren welke je uitvoerig wilt scannen. Tot slot is er ook de optie om deel te nemen aan SpyNet. Dit biedt de mogelijkheid dat het programma up-to-date blijft zodat iedereen goed wordt beschermd. Via SpyNet kun je aangeven of je spyware (die nog niet ontdekt is) wilt verwijderen. Als je de spyware verwijdert en je maakt gebruik van Spynet dan worden andere gebruikers ook direct beschermt tegen dit type spyware wanneer deze vorm ook op hun pc verschijnt. Zo blijft het programma door haar gebruikers up-to-date.

Je kunt de Windows Defender download gratis verkrijgen bij Downen. Klik op de groene bovenstaande button voor jouw Microsoft Defender download. Bescherm je pc nu ook direct tegen met deze solide gratis anti spyware download!