Yandex browser

Download

Categorie:
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Gratis yandex browser download bij Downen

Yandex is van oorsprong een bekende Russische zoekmachine. Inmiddels hebben ze er voor gekozen om een eigen browser te ontwikkelen die moet concurreren met browsers als Chrome, Firefox en Edge. De software is net als Chrome gebaseerd op Chromium en werkt dus ook ongeveer op dezelfde manier. Een fijne bijkomstigheid is dat de browser het toe staat om plug-ins voor Chrome en Opera te installeren. De Yandex browser download is voor meerdere platformen beschikbaar. Mac OS X, iOS, Android en Microsoft zijn allen geschikt.

Wanneer je de software gaat downloaden zul je zien dat het een klein bestand is. Toch kost het installeren wel wat tijd. Dat zegt tevens niks over de browser zelf, want deze werkt heel snel. De browser heeft zelfs een speciale ”turbo modus” waardoor pagina’s heel snel laden en je ook nog eens data bespaart. Op het moment dat je internetverbinding heel traag of slecht wordt, zal de Yandex software automatisch deze modus inschakelen. Het surfen via Yandex werkt zoals je gewend bent van andere browsers. Het grote verschil is natuurlijk wel dat de Yandex software als zoekmachine is ingesteld. Wanneer je voor het eerst de Yandex browser gebruikt zul je merken dat het instellingen, bladwijzers en veel gebruikte websites overneemt van je huidige browser. Als je daar geen gebruik van wilt maken kan je dit ook aangeven. Verder is het ten alle tijden mogelijk om het uiterlijk van de browser aan te passen.

 

Yandex browser download focust zich op veiligheid en gebruiksvriendelijkheid

De gratis Yandex browser download focust zich ook op de veiligheid van de gebruiker. Zo verschijnt er een waarschuwing wanneer je een wachtwoord wilt invoeren op een onveilige website. Ook voor online betalingen wordt een veiligheidscheck uitgevoerd. Verder worden alle bestanden die je wilt downloaden eerst gescand op virussen of andere gevaren. Gebruikers die graag incognito willen surfen kunnen ook bij de Yandex browser terecht. Wanneer de incognito modus is ingeschakeld worden de geschiedenis en downloads niet vastgelegd. Tot slot bezit de browser een aantal handige functies. Zo is het heel simpel om direct een screenshot te maken, video’s te bekijken en direct online documenten te bekijken.  Tijdens het gebruik van de browser zul je tegen nog meer van dit soort handige functies aanlopen. Wanneer je daarnaast een bepaalde functionaliteit niet handig vindt, is het vaak mogelijk om deze uit te zetten. Als je tot slot eenmaal een account aangemaakt hebt op deze browser, kan je al jouw data altijd en overal synchroniseren naar andere apparaten.
Gratis Yandex software downloaden via de website van Downen

Met deze mooie software heb je een zeer gebruiksvriendelijke en veilige browser tot je beschikking. Het biedt zoveel functionaliteiten dat het erg verrassend is dat het volledig gratis is. Wordt jij ook enthousiast van deze software? De gratis Yandex browser download is mogelijk door bovenaan op de huidige pagina op de ‘download’ button te klikken.

Het programma is geschikt voor Mac OS X, iOS, Android en Microsoft. Kun je hierdoor nog niet met de software aan de slag? Kijk dan zeker even verder op onze handige website en ga eventueel andere gratis browser software downloaden. Bij vragen en/of opmerkingen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!