UC-browser

Download

Categorie:
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Gratis UC Browser download bij Downen

De gratis UC Browser pc versie is een van de varianten die speciaal is gemaakt voor gebruik op desktopcomputers. De makers hebben namelijk ook software voor mobiele apparaten als smartphones en tablets. De browser heeft niet veel verwerkingskracht nodig waardoor het een soepelere internetervaring biedt voor mensen met een lagere internetverbinding. De gratis UC Browser download is alleen mogelijk voor gebruikers van Windows.

UC Browser download kent vele ingebouwde hulpmiddelen

De software is niet helemaal nieuw, het is namelijk al heel wat jaren te verkrijgen voor mobiele apparaten. Daardoor hebben ze veel ervaring opgedaan en is deze toegepast op de UC Browser pc versie. De Browser biedt meer hulpmiddelen en functies dan de meeste nieuwe browsers. Een opvallend kenmerk is de ad-blocker. Deze moderne blocker zorgt ervoor dat zelfs de nieuwste advertentietypen worden afgeweerd. Net als vele webbrowsers werkt de interface met meerdere tabbladen. Daarbij komt dat het een downloadmanager bezit waar je kunt zien wat er gedownload wordt en hoe ver deze gevorderd is. Omdat de gratis UC Browser download oorspronkelijk voor mobiele apparaten was, bevat de pc versie ook een miniatuurmodus. Hiermee is de ervaring na te bootsen die je hebt wanneer je hetgeen op een mobiel apparaat gebruikt. Verder lijkt de uitstraling van de browser redelijk veel op die van Google Chrome. Het bevat een Chinese stijl, en alle tekst is in het Engels.

Een groot voordeel van de UC Browser web browser is dat hij webpagina’s snel laadt, waardoor je snel kunt bladeren bij een langzame internetverbinding. De verschillende tools vereisen niet veel geheugen of verwerkingskracht, waardoor ze veel sneller werken dan bij de meeste browsers. Een van de beste mogelijkheden van de UC browser download is dat je verschillende tabbladen kunt openen zonder dat dit jouw computer vertraagt of een crash veroorzaakt.

Als je problemen ondervindt met jouw huidige browser omdat deze vaak te langzaam is, dan is de gratis UC Browser download een musthave. Ook wanneer je last hebt van een trage internetverbinding of langzame computer, is de UC Browser pc versie een hele geschikte oplossing.
UC browser pc versie

Met deze mooie software heb je een zeer gebruiksvriendelijke browser tot je beschikking. Hij is zeer geschikt voor mensen met een trage internetverbinding of langzame computer. Het biedt zoveel voordelen dat het erg verrassend is dat het volledig gratis is. Wordt jij ook enthousiast van deze software? De software kun je downloaden door bovenaan op de huidige pagina op de ‘download’ button te klikken.

Het programma is geschikt voor Windows. Kun je hierdoor nog niet met de software aan de slag? Kijk dan zeker even verder op onze handige website en ga eventueel andere gratis browser software downloaden. Bij vragen en/of opmerkingen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!