Maxthon Nitro

Download

Categorie:
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Maxthon Nitro browser download

De Maxthon Nitro browser is een browser die de meeste focus heeft gelegd op de snelheid. Het is een cloud browser die er mooi uit ziet. Deze browser is een opvolger van de Maxthon browser, en heeft zich nu vooral gespecialiseerd op de snelheid. Daarentegen heeft de browser wel minder functionaliteiten dan de meeste andere browsers. Als je dus op zoek bent naar een razendsnelle browser zonder al te veel functies, dan is de Maxhon Nitro browser perfect.

Maxthon PC browser zonder al te veel toeters en bellen

Bij de Maxthon Nitro browser zijn een aantal gebruikelijke functies en hulpmiddelen niet aanwezig. Dus Adblockers, cloudservices en extensies zijn bijvoorbeeld uitgeschakeld en de nadruk ligt echt op de laadsnelheid en multitaskingtools. Het Chinese bedrijf achter de browser heeft namelijk onderzoek gedaan. Daaruit blijkt dat veel mensen de snelheid van de browser het belangrijkst vinden en dat ze bekende plug-ins dan minder belangrijk vinden. De Maxthon cloud browser Nederlands versie maakt gebruik van samenhangende algoritmen waarmee ze gebruikspatronen analyseren. Hierdoor kunnen ze vooraf al relevante webpagina’s ophalen en laden.

Net als de Maxthon Nitro browser zelf, is ook de installatie er van heel snel. Binnen een paar seconden is het geïnstalleerd. De browser opent snel en geeft als standaard zoekmachine Google. Verder bevat het een aantal geprogrammeerde websites zoals YouTube en Facebook. Wanneer je het menu opent zul je zien dat er weinig opties zijn. Zoals gezegd richt het zich op snelheid, en volgens hun zijn ze daarin ook succesvol. Want volgens Maxthon Nitro zijn ze 30% sneller dan Google Chrome,  als het gaat om het laden van pagina’s. Verder kun je net als met andere browsers websites toevoegen tot favorieten. Ook worden bij de installatie alle bladwijzers van jouw standaardbrowser overgenomen. Overige opties zijn het wissen van je geschiedenis, terugkeren naar de vorige pagina, terugkeren naar de hoofdpagina en een functie om nieuwe tabbladen te openen.

De Maxthon Nitro browser download is wel alleen te verkrijgen via het besturingssysteem van Windows.
Maxthon cloud browser Nederlands pc versie

Met deze razendsnelle browser heb je nooit meer last van trage laad- en opstartsnelheid. Hij is zeer geschikt voor mensen die niet al te veel toeters en bellen willen, maar gewoon een snelle browser. Het biedt deze mensen zoveel voordelen dat het erg verrassend is dat het volledig gratis is. Wordt jij ook enthousiast van deze Maxthon PC browser? Dan kun je de browser downloaden door bovenaan op de huidige pagina op de ‘download’ button te klikken.

Het programma is geschikt voor Windows. Kun je hierdoor nog niet met de software aan de slag? Kijk dan zeker even verder op onze handige website en ga eventueel andere gratis browser software downloaden. Bij vragen en/of opmerkingen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!