Maxthon browser

Download

Categorie:
 • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Maxthon browser Nederlands versie

Maxthon browser Nederlands versie is een cloud browser voor je pc. De browser maakt het gemakkelijk om bestanden te delen en te verzenden tussen verschillende apparaten en platforms. Deze Maxthon browser download is beschikbaar voor iOS, Windows, Android en Linux. Ben je nog niet zo bekend met deze browser? Dan ben je hier op het juiste adres. Wij van downen zetten de belangrijkste functionaliteiten van de Maxthon browser voor jou op een rij.

Maxthon Nederlands browser functionaliteiten

Er zijn een aantal functies waar Maxthon zich mee wil onderscheiden van andere browsers:

 • Cloud Push: ondersteunt het verzenden van tekst, afbeeldingen, websites/koppelingen en tabbladen naar Mac-, Android- en Windows-besturingssystemen.
 • Cloud Share: ondersteunt het delen van tekst, afbeeldingen, websites/koppelingen en bestanden met vrienden.
 • Clouddownload: ondersteunt het downloaden van bestanden in verschillende formaten. Ook het uploaden ervan naar ‘My Cloud’ voor back-up op elk apparaat.
 • My Cloud-tabbladen: hiermee kan je doorgaan waar je bent gebleven door jouw tabbladen automatisch te synchroniseren met Android-, iOS- of Mac-apparaten.
 • Cloud Sync: synchroniseert accountgegevens (favorieten, instellingen en Magic Fill-gegevens) met andere apparaten.
 • Easy-on-the-Eyes lezen: maakt het gemakkelijker om artikelen te bekijken. Hiermee kun je lettergrootten aanpassen en advertenties en andere afleidingen verwijderen.

Verder zijn er ook functies op de Maxthon browser die het surfen op internet handiger en minder irritant maken:

 • Magic Fill: slaat veilig de namen en wachtwoorden op van websites die je bezoekt. Ook zal hij deze informatie invullen als je de pagina weer bezoekt.
 • Adblock Plus: verwijdert alle vervelende advertenties. Om websites en gratis inhoud te ondersteunen, worden een aantal onopvallende advertenties standaard gedeblokkeerd. Dit kan eenvoudig worden uitgeschakeld in de instellingen.
 • Source Sniffer: haal alle foto’s, video’s en audiobestanden van een webpagina en download ze met één klik.
 • “Do Not Track”: beschermt je privacy door te voorkomen dat advertentienetwerken je volgen.
 • Screenshots met Maxthon ‘Snap’. Klik op de cameraknop in de werkbalk om eenvoudig en snel een screenshot van de hele webpagina te maken.

Tot slot bevat de browser een beveiliging en privacy veilige sitetechnologie. Deze technologie identificeert websites die je gaat bezoeken en laat meteen weten of de website veilig is. Daardoor blokkeert de Maxthon browser ook automatisch schadelijke websites. Tot slot kun je ook incognito surfen zonder dat je geschiedenis wordt bijgehouden.
Maxthon Browser Nederlands versie via downen

Met deze multi-functionele cloud browser heb je veel voordelen tot je beschikking. Hierdoor kun je handiger surfen en bestanden delen met verschillende apparaten en platforms. De Maxthon browser Nederlands versie bevat zoveel voordelen dat het erg verrassend is dat het volledig gratis is. Wordt jij ook enthousiast van deze Maxthon Nederlands browser? Dan kun je de browser downloaden door bovenaan op de huidige pagina op de ‘download’ button te klikken.

Het programma is geschikt voor iOS, Windows, Android en Linux. Kun je hierdoor nog niet met de software aan de slag? Kijk dan zeker even verder op onze handige website en ga eventueel andere gratis browser software downloaden. Bij vragen en/of opmerkingen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!