Vivaldi browser

Download

Categorie:
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Vivaldi browser Nederlands versie

De Vivaldi browser Nederlands versie is een multifunctionele browser die is geïnspireerd op de Opera browser. Een aantal jaar geleden gingen er een aantal populaire onderdelen van Opera verloren. Daar heeft het team achter Vivaldi browser op ingespeeld. Zoals gezegd is het een software met veel mooie functies. Daarom zetten wij van Downen de belangrijkste functies voor je op een rij.

Tabbladen beheer

Voor het beheer van je tabbladen zijn er in de Vivaldi software een aantal handige functies ontwikkeld. Omdat het er veel zijn geven we een korte uitleg van de belangrijkste functies. Om te beginnen kunnen mensen die veel tabbladen over houden, groep-tabbladen aanmaken. Hierdoor blijft het georganiseerd. Verder kun je tabbladen in ”splitscreen” bekijken. Met deze functie kun je meerdere tabbladen tegelijk bekijken. Tot slot is het handig dat je via de knop ”snelle opdrachten” in het menu, kan zoeken naar elk geopend tabblad.

Browser personaliseren

Het is voor elke gebruiker mogelijk om zelf aanpassingen te doen in het systeem. Zo kun je bijvoorbeeld snelkoppelingen maken, het uiterlijk volledig aanpassen naar je wensen en extensies toevoegen. Deze extensies zijn er om zo veel mogelijk ingebouwde functionaliteit te bieden.

De gebruiksomgeving

Om te beginnen kun je zelf een thema kiezen om je browser een unieke uitstraling te geven. Ook kun je het uiterlijk van de adresbalk, bladwijzerbalk en statusbalk aanpassen. Deze kun je ook verplaatsen naar boven of onder, je kunt het formaat aanpassen of zelfs alles verbergen. Verder is er een functie die er voor zorgt dat er zo veel mogelijk rommel van de pagina die je bezoekt wordt verwijderd. Om alle tools binnen handbereik te houden, heeft de Vivaldi browser Nederlands versie het zo gemaakt dat de Tools in de zijbalk te vinden zijn.

Veiligheid en privacy gegarandeerd bij Vivaldi software

Het geeft een fijn gevoel dat de browser geen gebruik maakt van gegevensverzameling. Vivaldi browser is van mening dat het verzamelen hiervan gevaarlijk kan zijn voor de gebruiker. Ook wordt de geschiedenis, cookies en tijdelijke bestanden niet door de browser zelf opgeslagen wanneer je surft in een privévenster.
Vivaldi Browser Nederlands versie via downen

Met deze multi-functionele browser heb je veel voordelen tot je beschikking. Hierdoor kun je handiger surfen en heb je altijd volledige privacy en veiligheid. De Vivaldi browser Nederlands versie bevat zoveel voordelen dat het erg verrassend is dat het volledig gratis is. Wordt jij ook enthousiast van de Vivaldi software? Dan kun je de browser downloaden door bovenaan op de huidige pagina op de ‘download’ button te klikken.

Het programma is geschikt voor Mac, Windows, en Linux. Kun je hierdoor nog niet met de software aan de slag? Kijk dan zeker even verder op onze website en raadpleeg eventueel een andere gratis browser download. Bij vragen en/of opmerkingen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!