Tor browser bundle

Download

Categorie:
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Tor browser bundle downloaden

Het Tor-netwerk is een netwerk van verschillende servers waarmee mensen hun privacy en veiligheid op het internet kunnen verbeteren. In plaats van dat er direct verbinding wordt gemaakt met een netwerk, gebeurt het met Tor via een aantal ”omwegen”. Hierdoor kunnen gebruikers informatie delen op openbare netwerken zonder hun privacy in gevaar te brengen. Daarbij komt dat Tor browser bundle downloaden je een effectieve tool geeft voor het omzeilen van censuur. Als kers op de taart kan de gratis Tor netwerk download ook gebruikt worden voor softwareontwikkelaars om nieuwe communicatiemiddelen te creëren met ingebouwde privacyfuncties. Tor browser bundle downloaden kan voor iOS, Windows, Mac en Linux.

Waarom heb je Tor browser bundle nodig?

Met de gratis Tor netwerk download word je beschermd tegen veelvoorkomende vormen van internetbewaking. Verkeersanalyse is een van deze vormen. Hiermee kunnen ze achterhalen wie met wie praat via openbare netwerken. Wanneer namelijk de bestemming en bron van je internetverkeer bekend is, kunnen anderen je gedrag en interesses volgen. Zulke gebeurtenissen kunnen zelfs invloed hebben op je portemonnee. E-commerce websites kunnen bijvoorbeeld prijsdiscriminatie toepassen op basis van je land of herkomst. Met de Tor browser bundle kan dit dus voorkomen worden.

Anoniem blijven met het Tor netwerk

De Tor browser bundle kan niet alle anonimiteitsproblemen oplossen. Het richt zich namelijk alleen op het beschermen van de transport van gegevens. Als je niet wilt dat de websites die je bezoekt jouw identificatiegegevens te zien krijgen, moet je protocol-specifieke ondersteuningssoftware gebruiken. De gratis Tor browser bundle kun je bijvoorbeeld gebruiken om tijdens het surfen op internet informatie over de configuratie van je computer achter te houden. Verder moet je als gebruiker zelf ook slim zijn om je anonimiteit te beschermen. Geef je naam of andere belangrijke informatie niet altijd op in webformulieren.
Gratis Tor netwerk download via downen

Met deze multi-functionele privacy browser heb je veel voordelen tot je beschikking. Hierdoor bescherm je je privacy en anonimiteit. De Tor browser bundle bevat zoveel voordelen dat het erg verrassend is dat het volledig gratis is. Wordt jij ook enthousiast van het Tor netwerk? Dan kun je de browser downloaden door bovenaan op de huidige pagina op de ‘download’ button te klikken.

Het programma is geschikt voor Mac, iOS, Windows, en Linux. Kun je hierdoor nog niet met de software aan de slag? Kijk dan zeker even verder op onze website en raadpleeg eventueel een andere gratis browser download. Bij vragen en/of opmerkingen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!