Google Play Music

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Google Play Music aanmelden of downloaden

Met Google Play Music gratis downloaden kun je luisteren naar de radio (met advertenties) en miljoenen nummers van over de hele wereld. Je kunt radiozenders en nummers kiezen op basis van wat je aan het doen bent, hoe je je voelt et cetera. Blader bijvoorbeeld door de verschillende zenders op basis van genre, stemming, tijdperk en nog veel meer. Als gebruiker kun je tot 50.000 nummers uploaden en deze gratis luisteren op Android, Internet en iOS. Wordt jij enthousiast van Google Play Music gratis downloaden? Wij van Downen bieden je deze software-download aan. Tot slot is het voor de mensen die een Google account hebben heel makkelijk om gebruik te maken van de software. Google Play Music aanmelden kan namelijk heel simpel met je persoonlijke Google-account.

Google Play Music kosten en mogelijkheden

Met een abonnement op Google Play Music krijg je toegang tot miljoenen nummers die je kunt downloaden waardoor je ze ook offline kunt beluisteren. Ook komen er dan geen advertenties tussendoor. De Google Play Music kosten bedragen dan wel € 9,99 voor een enkel abonnement en € 14,99 voor een gezinsabonnement van 6 personen. Bij dit abonnement zit ook toegang tot YouTube Music Premium, zodat je YouTube Music zonder advertenties en offline kunt beluisteren. Wanneer je gebruik maakt van Google Play Music gratis downloaden kun je alleen online luisteren en krijg je er advertenties bij. Dit is dus heel erg te vergelijken met de gratis Spotify download.

De volgende functies zitten bij Google Play Music gratis inbegrepen:

  • Door experts beheerde radiozenders
  • Sla tot 50.000 muzieknummers op uit je eigen muziekcollectie
  • Zoek podcasts op en abonneer
  • Slimme aanbevelingen op basis van je muzieksmaak
  • Luisteren via Android, iOS en Internet
Google Play Music gratis downloaden via Downen

Met deze handige en overzichtelijke muziek streamer kun je op een fijne manier muziek luisteren die bij je past. Met de Google Play Music gratis download kun je miljoenen nummers en radiozenders luisteren. Je kunt een abonnement afsluiten als je offline en zonder advertenties muziek wilt luisteren. De Google Play Music kosten bedragen € 9,99 voor een enkel abonnement en € 14,99 voor een gezinsabonnement van 6 personen. Wordt jij ook enthousiast van deze audio player software? Dan kun je het downloaden door bovenaan op de huidige pagina op de ‘download’ button te klikken.

Het programma is geschikt voor iOS, Android en internet. Kun je hierdoor nog niet met de software aan de slag? Kijk dan zeker even verder op onze handige website. Bij vragen en/of opmerkingen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!