foobar2000

Download

Categorie:
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Gratis Foobar2000 download

De gratis Foobar2000 software download is een krachtige en flexibele muziekspeler die beschikt over vele handige functies. De belangrijkste functie van het programma is mediabeheer. Deze functie draait vooral om het kopiëren en converteren van cd’s naar je pc. De Foobar2000 software bewaard alles netjes en overzichtelijk in een mediabibliotheek. Het wordt vaak gezien als slechts een hulpprogramma voor het omzetten en weergeven van muziek, maar daar doe je het te kort aan. Het programma is goed ontworpen en je kunt veel aanpassen naar eigen wens. De Foobar2000 download is geschikt voor Windows, Google play, App store en Microsoft. Wordt jij ook enthousiast van deze software? Wij van Downen bieden deze software download gratis aan. Lees gerust verder en je komt alles te weten om aan de slag te gaan met dit mooie programma.

Foobar2000 software is meer dan alleen een ‘hulpprogramma’

Deze muziekspeler heeft een unieke mogelijkheid ten opzichte van veel andere muziekspelers. De Foobar2000 download biedt ontwikkelaars de kans om plug-ins en andere uitbreidingen te bouwen die het aanbod in functies verbreden. Er worden dus regelmatig nieuwe functies aan het programma toegevoegd. Je kunt ook met een aantal muziek veranderende effecten spelen, waaronder de belangrijke equalizer. Ook vind je een crossfader, een downmixing-optie en een aantal resampling-opties.

Het uiterlijk van de gratis Foobar2000 software download ziet er op het eerste gezicht misschien lastig uit. Dat komt door de vele details. Wanneer je het programma hebt ingericht en je de mediabibliotheek hebt gevuld, gaat het vanzelf duidelijk worden hoe het programma te werk gaat.
Gratis Foobar2000 download via Downen

Met deze handige en krachtige muziekspeler kun je gemakkelijk muziek converteren, kopiëren, taggen en opslaan. De gratis Foobar2000 software biedt ontwikkelaars de kans om zelf plug-ins en andere uitbreidingen toe te voegen aan het programma. Hierdoor worden regelmatig nieuwe mogelijkheden aan het programma toegevoegd. De Foobar2000 download is volledig gratis. Wordt jij ook enthousiast van deze audio player software? Dan kun je het downloaden door bovenaan op de huidige pagina op de ‘download’ button te klikken.

Het programma is geschikt voor Windows, Microsoft, App store en Google play. Kun je hierdoor nog niet met de software aan de slag? Kijk dan zeker even verder op onze handige website. Bij vragen en/of opmerkingen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!