Mint Browser

Download

Categorie:
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Mint Browser download: de snelle lichtgewicht browser voor iedereen

De Mint software download is een browser die speciaal is ontwikkeld voor Android besturingssystemen. Het is bedoelt voor mobiele gebruikers. De Mint software download is slechts 10MB groot en neemt dus weinig ruimte op de harde schijf van je smartphone of tablet in. De software is voorzien van verschillende functies. Wij van Downen zetten ze voor je op een rij.

Xiaomi Mint browser is natuurlijk niet de enige browser voor je smartphone of tablet. Zo is er de keuze uit o.a. Chrome, Opera, FireFox en Dolphin. Xiaomi, de uitgever van Mint, wil zich onderscheiden van deze software door een lichtgewicht browser op de markt te brengen die is voorzien van een vriendelijke gebruikservaring. En dat is gelukt. Omdat de Mint Browser download snel werkt met minimale systeemeisen, is de software zeer geschikt voor wat tragere telefoons en tablets. Xiaomi heeft zelfs gemikt op toestellen uit het lagere segment, dus ook voor deze apparaten blijft de gebruikservaring zeer goed. Het startscherm van de browser bevat snelkoppelingen naar bekende websites, zoals YouTube, Facebook en Google. Hier kan je zelf ook snelkoppelingen aan toevoegen als je dat wil. Er is een optie toegevoegd waarbij je kan aangeven dat je het datagebruik wilt verminderen, en er is een incognito-modus voor mensen die daar graag gebruik van maken. Verder bevat de mint software een speciale nachtmodus waardoor je ’s nachts nog prettiger content kunt lezen en bezoeken. De browser past automatisch het beeld aan op het moment van de dag.

De Xiaomi Mint browser download speelt in op trends en ontwikkelingen, en ondersteunt bovendien het zoeken en besturen met je eigen stem. Onderaan het scherm vind je een microfoontje; als je hier op klikt kun je een zoekopdracht inspreken. Vervolgens zal de browser hiermee aan de slag gaan. Verder zijn er genoeg mogelijkheden om dingen aan te passen. Zo kun je pop-ups en cookies blokkeren en de tekstgrootte aanpassen. Voor zo’n lichtgewicht browser bevat de Xiaomi Mint Browser dus aardig wat mogelijkheden en werkt het uitstekend.
Mint software download je via de website van Downen

Met deze lichtgewicht browser neem je dus weinig ruimte in op de harde schijf van je smartphone of tablet en heb je veel mooie functionaliteiten tot je beschikking. De software is ook zeer geschikt voor oudere en tragere smartphones en tablets. Wordt jij ook enthousiast van deze software? De Mint Browser download verkrijg je door bovenaan op de ‘download’ button te klikken.

Helaas is dit programma alleen te verkrijgen voor Android. Kun je er hierdoor niet mee aan de slag? Kijk dan zeker even verder op onze handige website en kijk eventueel bij andere gratis browser software. Bij vragen en/of opmerkingen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!