Microsoft Edge

Download

Categorie:
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Microsoft Edge download Nederlands

Met de Microsoft Edge download Nederlands versie kun je heel overzichtelijk en snel internetten. Hoewel de Internet Explorer download bekend stond als erg traag tegenover andere browsers, is de Windows Edge browser download een hele verbetering. Het is dan ook een vervanger voor de oudere Internet Explorer software. De webbrowser is geïmplementeerd in Windows vanaf Windows 10. Als je een PC met Windows 10 hebt, heb je dus normaal gesproken automatisch de Microsoft Edge download Nederlands versie. Mocht je deze verwijderd hebben of iets dergelijks, dan kun je natuurlijk altijd bij Downen terecht voor de gratis Microsoft Edge browser download!

Upgrade de browser voor meer functies

Microsoft Edge downloaden kan voor iOS, Android, Xbox One en voor mobiele telefoons die draaien op Windows 10. Net als bij Google Chrome downloaden, heb je met de Microsoft Edge download Nederlands versie browserextensie-ondersteuning tot je beschikking. Het is dus heel gemakkelijk om de browser te “upgraden”, zodat er bijvoorbeeld nog meer functies te gebruiken zijn. Het project had de codenaam “Spartan” gekregen voordat de software officieel uitgebracht werd.
Windows Edge browser download beschrijving

De webbrowser is erg goed beveiligd. Alles wat er nog mankeerde aan Internet Explorer qua beveiliging is dan ook bij de Windows Edge browser download verbeterd. Als je de gratis browser commando’s wil geven zonder te hoeven typen, is dit zeker mogelijk. Cortana is er namelijk in geïntegreerd en is actief te gebruiken als je taal ondersteund wordt door Cortana. Functies die de software onderscheidt van andere webbrowsers zijn bijvoorbeeld de leesmodus en de mogelijkheid om eenvoudig notities te maken en die te delen met anderen. Om te zien hoe deze laatste functies eruit zien, kun je bovenaan deze pagina bij de afbeeldingen kijken.

Microsoft Edge downloaden

Ben je ondertussen geïnteresseerd in de gratis webbrowser geworden? Ga hem dan snel en eenvoudig hier downloaden op de website van Downen! Als het toch niks voor jou is, kun je ook gewoon een andere browser download uitkiezen.