TunnelBear

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

TunnelBear download

De TunnelBear download zorgt voor beveiliging en privacy tijdens het internetten. Dankzij dit ideale gratis programma kun je anoniem surfen op het internet. De TunnelBear software is populair omdat het een van de weinige aanbieders is die deze VPN dienst gratis aanbiedt. Wil jij ook anoniem en veilig kunnen internetten? Dan is TunnelBear gratis downloaden met zijn leuke thema zeker iets voor jou. Lees gerust verder voor een aantal belangrijke kenmerken van de software. Deze download is geschikt voor Windows, Mac, iOS en Android.

TunnelBear software doet weinig onder voor betaalde programma’s

De gratis TunnelBear software heeft een aantal belangrijke kenmerken. Ten eerste is het programma heel eenvoudig te gebruiken, voor iedereen. Volgens het team is het zo ontworpen dat zelfs een beer het kan gebruiken. Wellicht dat daar de naam vandaan komt. Verder is het goed om te weten dat de software al het onveilige verkeer direct blokkeert wanneer je je Wifi-verbinding verliest. Pas wanneer alles veilig is verbonden wordt de blokkade opgeheven. Daarbij komt dat er gebruik wordt gemaakt van een strakke codering, namelijk de AES 256-bit codering.

Verder is er de optie ‘GhostBear’ waarmee je het voor bijvoorbeeld overheden en bedrijven lastiger maakt om je VPN-gecodeerde gegevens te kunnen detecteren. Ook is het goed om te weten dat je een lijst met vertrouwde netwerken aan kunt maken. Hierdoor laat je de TunnelBear software gemakkelijk verbinding maken of verbreken op basis van deze lijst.  Tot slot blijkt dat het ook goed zit met de snelheid. Het programma kiest namelijk automatisch de snelst beschikbare server.TunnelBear gratis downloaden via Downen

Dankzij de TunnelBear download kun je dus anoniem op een veilige manier internetten. Het programma bevat een leuk en eenvoudig thema en zit volgens het team zo in elkaar dat zelfs een beer er gebruik van kan maken. Met de handige functies kun je er bijvoorbeeld voor zorgen dat overheden en bedrijven niet goed kunnen detecteren wat jij doet of dat onveilig verkeer automatisch wordt uitgeschakeld bij Wifi problemen. De software is geschikt voor Windows, Mac, Android en iOS. Het privacy beleid zit goed in elkaar en is geschikt voor mensen die privacy hoog in het vaandel hebben staan. Wil jij ook zo graag gebruik maken van dit programma? TullenBear gratis downloaden doe je door direct bovenaan de pagina op de ‘download’ button te klikken.