360 Total Security

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

360 Total Security Nederlands

Deze 360 Total Security Nederlands versie is een van de meest complete en effectieve antivirus software over de hele wereld. De 360 antivirus software beschermt je tegen bijna alle dreigingen die je online kunt tegenkomen. Het programma is zo compleet en kan zo veel, dat je echt versteld staat van het feit dat er geen kosten aan verbonden zijn. Ben je geïnteresseerd om dit ideale programma te downloaden? Lees dan verder op deze pagina en kom meer te weten over de 360 total security Nederlands versie. Tot slot is de download beschikbaar voor 360 Security Android, Mac en Windows.

Een zeer compleet anti-virusprogramma

360 Security gratis downloaden laat je gebruik maken van vijf anti-virusprogramma’s, waaronder bijvoorbeeld Avira en Bitdefender. Deze staan standaard uitgeschakeld maar je kunt er gebruik van maken wanneer je extra veilig te werk wilt gaan. De scans op deze 360 antivirus software worden razendsnel uitgevoerd. Verder is er een browser-extensie die kan worden toegevoegd om je op de hoogte te brengen als je pagina’s bezoekt die mogelijk schade kunnen aanbrengen. De functies voor opruimen en versnellen kunnen wat ons betreft wat gebruiksvriendelijker worden ingericht. Over het algemeen is het programma wél echt eenvoudig te gebruiken. De interface is zo duidelijk dat ook beginners makkelijk hun weg vinden in de 360 Total Security Nederlands versie.

Ben je toch op zoek naar een andere virusscanner? Bekijk dan onze andere gratis antivirus software. Daar vind je programma’s als Hitman ProAvast, Comodo en Panda.360 Security gratis downloaden bij Downen

De gratis 360 antivirus software is een complete en zeer gebruiksvriendelijke antivirusscanner. Ook beginners kunnen gebruik maken van het programma. De software is zo compleet, dat het echt verrassend is dat er nog steeds geen kosten aan verbonden zijn. 360 Security gratis downloaden doe je voor Windows, Mac en Android. Wil jij ook zo graag gebruik maken van dit programma? Download de software dan door bovenaan de pagina op de ‘download’ button te klikken.

Is je besturingssysteem niet geschikt of wil je toch op zoek naar andere software? Kijk dan gerust verder op onze site voor een ander gratis antivirus programma.