ProtonVPN

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

ProtonVPN download

De ProtonVPN free versie zorgt er voor dat je veilig en anoniem kunt surfen. Het programma is ontworpen met veiligheid als belangrijkste factor. Qua veiligheid lopen ze dus ook een stukje voor op andere VPN-services. Het programma bevat betaalde versies, maar ook de gratis versie laat je genieten van een sterk en veilig programma. Als je kijkt naar de service die het biedt, lijkt het natuurlijk veel op de TunnelBear download die wij ook gratis aanbieden. Lees gerust verder op deze pagina en kom te weten waarom deze free ProtonVPN download iets voor jou zou kunnen zijn. De besturingssystemen Windows, Linux, Mac, iOS en Android ondersteunen de software.

Een van de veiligste VPN-service aanbieders ter wereld

Om de veiligheid goed te waarborgen hebben ze samengewerkt met journalisten en activisten. Voor deze mensen is het natuurlijk super belangrijk om anoniem te kunnen werken en op deze manier zijn ze tot een uiterst veilig programma gekomen. De ProtonVPN gratis downloaden versie bevat een functie waardoor je IP-adres nooit onthult kan worden, op geen enkele server. Ook voegt de ProtonVPN download juridische bescherming toe voor je privacy.

Dat is nog niet alles. Het programma bezit namelijk geen logboeken of iets dergelijks. Dat betekent dat internetactiviteiten niet worden gevolgd of geregistreerd. Ze geven dus ook geen informatie door aan derden. Net als de TunnelBear software maakt de ProtonVPN software gebruik van de AES 256-bit code. Verkeer op deze codes kan niet worden vastgelegd of gecodeerd. Tot slot is het een van de weinige gratis programma’s waar je geen last hebt van advertenties en die geen gegevens verkoopt aan derden partijen.ProtonVPN gratis downloaden via Downen

Dankzij de ProtonVPN download kun je dus anoniem op een veilige manier internetten. Door te leren van journalisten en activisten zijn ze uitgegroeid tot een uiterst veilig systeem. Tijdens gebruik van dit programma zal je IP-adres nooit worden gelekt en ook je gegevens en internetactiviteiten zullen nooit bij derden terecht komen. De free ProtonVPN download ondersteunt Windows, Linux, Mac, Android en iOS. Wil jij ook zo graag gebruik maken van dit programma? ProtonVPN gratis downloaden doe je door direct bovenaan de pagina op de ‘download’ button te klikken.

Ben je toch op zoek naar een ander programma of wil je het vergelijken met vergelijkbare software? Bekijk dan onze andere programma’s die een gratis VPN verbinding mogelijk maken.