StarCraft II

Download

Categorie:
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

StarCraft 2 free download

De StarCraft 2 free download is erg populair. Het spel krijgt een erg hoge score van beoordelaars als Metacritic en wordt zelfs gezien als één van de meest gewaardeerde spellen die er zijn. Dit komt mede door de soepele gameplay waar je helemaal in op kunt gaan. Als je niet op let gaan er zo uren voorbij tijdens het spelen! De StarCraft II free download is een vervolg op de originele StarCraft uit 1998. Het is in juli 2010 uitgebracht door ontwikkelaar Blizzard Entertainment. Als je een beetje kennis hebt van videogames, zul je wel al eens van dit bedrijf gehoord hebben. Ze hebben namelijk ook heel veel andere games uitgebracht, zoals World of Warcraft, Diablo en Overwatch. Oorspronkelijk moest je betalen voor het spel, maar sinds 2017 is het gratis.

Er zijn drie verschillende game modes die je kunt spelen met de StarCraft 2 free download. Dit zijn Story Campaign, Versus Mode, Co-op Missions en Custom and Arcade Games. Story Campaign is single-player. Hierbij kun je uit drie verschillende verhaallijnen kiezen. Er is één Terran, één Zerg en één Protoss campagne. Dit zijn de drie verschillende rassen waarmee je ook in de multi-player modus kunt spelen. Ze hebben alle drie hun eigen plus- en minpunten. Met welke je wilt spelen ligt dus volledig aan je specifieke voorkeuren. Als je de multi-player modus van de StarCraft II free download wilt spelen zul je wel eerst wat unranked matches of matches tegen A.I. moeten winnen. Zo zorgen de ontwikkelaars ervoor dat je zeker al wat verstand hebt van het spel voordat je daadwerkelijk tegen andere online gamers gaat spelen.
StarCraft II free download direct installeren

Als je interesse hebt gekregen in dit spel kun je bovenaan op deze pagina direct de StarCraft 2 free download verkrijgen door op de ‘download’ button te klikken. De download is beschikbaar voor Windows en voor Mac OS. Je zult je zeker heel lang kunnen vermaken met deze videogame! Mocht je echter toch niet overtuigd zijn, dan hebben we natuurlijk nog vele alternatieven. Kijk hiervoor even op de pagina met alle andere gratis games die we aanbieden.